Pendapatan Bisnes Ultimate. Berapa Banyak Anda Boleh Dapat ?

” Nak join Bisnes Ultimate boleh ? “

Ada pelanggan yang kami tak cerita pun pasal bisnes. Tapi pelanggan ni setia beli setiap bulan. Sebab mereka rasa kesan produk ni yang hebat.

Sebab pelanggan kami ramai sangat. Yang berpotensi kami akan cerita apa pendapatan yang mereka akan dapat.

3 Jenis Insentif Bisnes Ultimate

Bisnes Ultimate tawarkan 3 jenis insentif besar:

  • Cash Bonus
  • Car Bonus
  • Convention

Cash Bonus

Cash Bonus ni ialah keuntungan yang kami bayar secara tunai. Kami akan masukkan ke dalam akaun bank anda setiap 15 hb pada bulan yang berikutnya.

Setakat harini bisnes ni dah bayar RM 30 Bilion komisyen pada semua peniaga di seluruh dunia. Banyak kan ? Dan tak pernah gagal bayar.

Di bawah Cash Bonus ni pula ada banyak jenis bonus mengikut prestasi jualan anda. Kalau anda seorang ‘fighter’, pendapatan anda tanpa had.

Contoh jenis-jenis bonus dibawah Cash Bonus:

  • Personal Group Bonus
  • Coodinator Bonus
  • Key Coodinator Bonus
  • Master Coodinator Bonus
  • Infinity Bonus

 

bisnes online paling untung

Ini ialah purata pendapatan seorang peniaga dalam Bisnes Ultimate. Anda boleh join sekarang !

Car Bonus

pendapatan bisnes shaklee

Kami menetapkan kelayakan jualan tertentu untuk anda layak untuk dapat Car Bonus.

Car Bonus ini diberi secara cash ke dalam akaun anda. Anda tidak perlu beli kereta. Tapi anda bebas untuk guna duit itu untuk apa saja tujuan.

Beli mas ke, beli rumah ke, ikut suka anda.

Bonus kereta minimum ialah RM 550 sebulan. Dan tidak ada maksimum.

Macam Car Bonus kami adalah 4 angka sebulan.

Convention

Ini trip 8 hari 7 malam ke Jepun yang ditanggung sepenuhnya oleh bisnes ini

Convention bukanlah bermakna anda perlu hadir ke seminar bisnes. Tetapi convention ialah percutian 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Bisnes Ultimate.

Anda layak untuk mendapatkan insentif ni bermula daripada pangkat Supervisor.

Kami Ada Formula Kejayaan

Kami kumpulan Ultimate yang ramai melahirkan pengedar yang berjaya.

Kami dapat banyak anugerah atas prestasi bisnes kami yang luar biasa.

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut sila hubungi kami di 0199832339.

Sekian

2 Comments on “Pendapatan Bisnes Ultimate. Berapa Banyak Anda Boleh Dapat ?”

  1. Serius best bina bisnes under Ultimate. Banyak ilmu dapat. Sentiasa semangat nak jana income.

Comments are closed.