Bisnes Paling Menguntungkan Tanpa Modal Besar – Produk, Teknik & Team Support Disediakan

jana pendapatan 5 angka

Anda tengah cari bisnes online yang paling menguntungkan ?

Kami ada bisnes yang boleh bagi untung bersih 4-5 angka sebulan dengan modal rendah.

Ada produk, sistem online, teknik pemasaran berkesan dan mentor yang komited bantu anda berjaya.

Tengok video bisnes yang hebat ini. Kemudian sambung baca artikal ni sampai habis.

Dah tengok ? Jangan skip. Rugi besar nanti !

jana pendapatan 5 angkaKlik dan daftar pakej ejen sekarang. Semua dah tersedia untuk anda buat duit.

Masalah Peniaga Online Sekarang

bisnes online paling untung

Kami dah jumpa macam-macam jenis masalah bisnes. Dari nak pilih produk, bisnes perlahan, masalah packing, pekerja buat hal dan pelanggan dah tak beli.

Jadi anda mesti ada salah satu dari masalah ni:

  • Keliru nak bisnes produk apa.
  • Kurang modal dan takut rugi.
  • Bisnes tak bagi untung besar.
  • Ada 2-3 bisnes tapi 1 pun tak kaya.
  • Penat cari kastemer baru. Kastemer lama tak beli dah.
  • Tak ada ilmu dan mentor yang sanggup ajar.
  • Sibuk kerja tapi nak cuba berniaga.
  • Bimbang pembekal bermasalah.
  • Service pembekal yang teruk.
  • Tak cukup masa nak packing dan hantar produk.
  • Bisnes sorang-sorang. Tak ada motivasi
  • Stok tak laku.
  • Takut sebab pernah gagal.

Bisnes dan ‘business coaching’ dari saya akan bantu anda uruskan masalah ini.

Produk Berkualiti, Berkesan & Jamin Selamat

bisnes online paling untung

Produk ni ialah ‘Industrial Leader’ dalam bidang kesihatan dan kecantikan. Dah 102 tahun di dunia.

Bukan produk bancuh belakang rumah atau packaging sendiri.

Syarikat berani jamin semua produknya berfungsi kerana:

  • Pelaburan kajian produk melebihi RM1,000,000,000.00 (1 bilion) untuk keberkesanan & keselamatan.
  • Fasiliti penyelidikan bernilai lebih dari RM500,000.00 (1/2 juta).
  • Memiliki sainitis sendiri lebih dari 50 orang.
  • Kilang sendiri di US & Jepun

Hebat kan ?

 

bisnes online paling menguntungkan

Produk-produk ini terbukti membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan pengguna.

Permintaan Produk Ini Sangat Tinggi

Sekarang musim orang nak jimat. Kalau boleh tak nak beli produk yang mereka kurang perlu.

Jadi anda mesti pilih produk jenis keperluan. Barula boleh jual.

Demand produk ini sangat konsistan. Tak kira musim raya, puasa, cuti sekolah, awal bulan, hujung bulan ataupun musim hujan pelanggan mesti cari anda nak beli.

Satu lagi, repeat order sangat tinggi. Takkan anda nak jual produk yang pelanggan beli sekali saja ?

Sebab rasa kesan, pelanggan terpaksa datang balik dan beli.

Bengkel Pemasaran Google yang kami buat khas pada organisasi Bisnes Ultimate

Modal & Risiko Rendah

Dengan harga pakej ejen yang minimum, anda akan dapat :

  • Potongan harga produk sehngga 30%.
  • Sistem online untuk order, hantar, belajar produk dan lihat keuntungan (macam m2u).
  • Kit bisnes lengkap dengan senarai harga produk, ilmu produk dan panduan perniagaan.
  • Automatik akses ke group coaching whatsapp dan facebook.
  • Kemasukan percuma ke kelas ilmu produk dan teknik pemasaran.
  • 13 video step by step mulakan dan besarkan bisnes.
  • Video tutorial pemasaran online percuma.
  • Sesi ‘personal coaching’ dengan mentor berjaya.
  • Ratusan video produk yang anda boleh guna untuk pemasaran.

Anda tak akan dapat semua ilmu bisnes online, offline, close sales dan leadership ini dari mana-mana bisnes lain. Kami nak pastikan anda berjaya.

jana pendapatan 5 angka

Pelanggan Guna Sangat Lama

Sekarang bersepah-sepah seminar pemasaran online yang anda boleh masuk.

Tapi hakikatnya, ramai peniaga yang saya jumpa mengeluh.

Katanya tak ada repeat order. Kalau macamtu, jenuh tiap-tiap bulan kena cari pelanggan baru.

Inilah yang jadi bila produk tak berkualiti dan berkesan. Pelanggan akan cuba sekali saja.

Tapi produkni, kajian menunjukkan pengguna guna produk ni sangat lama. Kalau di US sampai 17.8 tahun.

Maksudnya produk ni sangat berkesan sampai mereka guna dengan setiap dan lama.

Bayangkan pelanggan anda whatsapp anda untuk ‘repeat order’ setiap bulan.

Sebab tu saya pilih bisnes ni sebagai ‘Life-Time Business’.

Baca lagi..

bisnes online paling menguntungkan

Keputusan ujian yang dibuat pada lebih dari 100 pengguna selama 20 tahun membuktikan tahap kesihatan mereka jauh lebih dari kumpulan yang mengambil produk lain dan tidak mengambil sebarang produk.

Bisnes Online Fleksibel

Dengan sistem online yang kami sediakan, anda boleh bisnes dimana-mana dan pada bila-bila masa.

Macam kami, ke oversea pun bisnes jalan macam biasa.

Anda boleh tempah, hantar, belajar dan lihat keuntungan hanya dari telefon.

Jadi tak jadi masalah kalau anda sibuk berkerja. Hanya beberapa minit anda dah boleh tempah dan hantar produk pada pelanggan di seluruh Malaysia.

jana pendapatan 5 angka sebulan

Bisnes Apa ? Baca Dulu Baru Nilai

Kami dah buat bisnes ni lebih dari 5 tahun.

Bisnes ni sangat hebat sampai kami tak pandang dah bisnes lain.

 

Sampai la kami dinobatkan sebagai salah satu dari 9 kumpulan bisnes yang paling membesar bagi tahun 2016/2017.

bisnes online paling menguntungkan

 

Berapa Keuntungan Yang Anda Akan Dapat ?

bisnes online paling untung

 

Bukti Kejayaan

bisnes online paling untung

Puan Fadzlina Tasirin | Procurement Executive

Masih berkerja dengan Petronas. Walaupun bergaji besar, beliau ada impian untuk menjadi Work at Home Mom (WAHM).  Selepas beberapa bulan, beliau berjaya buat sales RM20,000 sebulan. Sekarang beliau berpangkat Supervisor dengan pendapatan 4 angka sebulan.

bisnes online paling untung

Puan Nas Ibrahim | Guru

Seorang Leader Ultimate yang dulunya buta IT akhirnya berjaya buat jualan menggunakan medium online seperti Facebook, Blog & YouTube.  Sekarang jualan bulanan beliau melebihi RM 20,000 sebulan. Jadi kalau anda kurang mahir IT, itu bukan masalah. Kami ajar asalkan anda nak belajar.

bisnes paling menguntungkan

En Buhori & Pn Zidni | Suri Rumah & Jurutera Oil/Gas

Memilih Bisnes Ultimate walaupun  memegang Master In Mass Communcation. Bisnes dari rumah bagi lebih banyak masa dengan anak-anak dan suami.

jana pendapatan

Pn Nor Amizah Azid & En Afiq | Suri Rumah & Jurutera Oil/Gas

Pn Amizah ialah bekas Design Engineer yang piih untuk jadi suri rumah sepenuh masa. Sekarang beliau Leader dalam organisasi Ultimate yang berjaya.  Walaupun di rumah, beliau ada pendapatan 4 angka yang stabil.

Pakej Ejen

jana pendapatan 5 angka

Kami sediakan 2 pakej ejen yang sangat menarik. Anda mesti suka dengan pakej ini:

1) Basic Agent 

Harga | Sila klik Basic

Anda akan dapat :

  • Keuntungan segera hari pertama.
  • Produk-produk bernilai RM570.
  • 1 buat blog percuma (blogspot).
  • 5 video tutorial blog.
  • 1 sesi personal coaching untuk mula dan besarkan bisnes dengan cepat.
  • 1 video shooting untuk promosikan anda sebagai ejen.

2) Premium Agent

Harga | Sila klik Premium

Anda akan dapat :

  • Keuntungan segera hari pertama.
  • Produk-produk bernilai RM670
  • 1 buat blog percuma (blogspot).
  • 5 video tutorial blog.
  • 3 sesi ‘Personal Coaching’ untuk mula dan besarkan bisnes dengan cepat.
  • 3 video shooting untuk promosikan anda sebagai ejen.

Q & A

Macam mana saya nak buat jualan yang berkesan ?

Semua teknik pemasaran dan jualan akan diberikan menggunakan kaedah Task. Hanya ikut arahan yang diberikan dan anda akan dapat jualan yang banyak. InsyaAllah.

Apakah risiko kerugian bila saya daftar ?

Tidak ada risiko. Sebab pakej yang kami berikan adalah berkali ganda lebih dari harga yang anda bayar.

Bagaimana saya nak dapatkan produk ?

Selepas pendaftaran, produk anda sampai dalam 1-3 hari berkerja. Untuk re-stock, kami akan ajar anda buat belian menggunakan portal onlne.

Bagaimana bayaran di buat ?

Anda akan dapat untung runcit daripada jualan harian. Untung bulanan dari kiraan mata jualan produk akan dimasukkan ke akaun anda setiap 15 haribulan.

Berapa cepat saya boleh capai pendapatan 4 angka sebulan ?

Kami akan berikan task yang terbukti berkesan. Tindakan anda akan menentukan berapa cepat anda akan dapat. Ada peserta yang berjaya dapat dalam amsa 3 minggu. Ada yang capai jualan RM 20,000 dalam amsa sebulan.

Kami ajar teknik, anda yang tentukan berapa cepat dan berapa banyak duit yang anda nak.

Macam mana saya nak cepat mahir dalam bisnes ini ?

Ilmu produk, pemasaran dan leadership akan diajar dengan agresif dalam Group Whatsapp, siri video, siri audio, personal coaching, kelas online dan kelas offline.

Baca ‘ Kelebihan Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Konvensional

Pendaftaran Segera

Buat benda yang sama tak mungkin akan bagi anda hasil yang berbeza.

Kalau anda tak buat tindakan harini, bila lagi ?

Bayangkan dengan pelaburan pakej Basic Agent/ Premium Agent, hari pertama bisnes anda dah untung. Belum dikira ilmu-ilmu pemasaran yang percuma.

Kami habiskan beribu ringgit selama 5 tahun untuk belajar dan guna ilmu ni sampai berjaya.

Jadi, anda mesti buat tindakan sekarang !

jana pendapatan 5 angkaKlik Untuk Mulakan Pendaftaran Sebagai Ejen

 

 

carian berkaitan: bisnes online tanpa modalbisnes online 2017bisnes online yang menguntungkanbisnes online dari rumahbisnes dari rumah yang menguntungkanperniaga online paling larisberniaga kecil kecilan, perniagaan dari rumahbisnes online terkinibisnes online malaysiabisnes dropship paling laris, jana pendapatan online, online business, idea bisnes

 

 

6 Comments on “Bisnes Paling Menguntungkan Tanpa Modal Besar – Produk, Teknik & Team Support Disediakan”

  1. Salam,

    Saya nak tanya. Saya memang dah lama cari team bisnes yang boleh bantu saya dalam teknik marketing. Sebelumni penat bisnes post di fb tapi sales tak ada sangat. So, saya nak tahu macam mana tuan/puan support team yang daftar nanti ?

    1. Walaikumussalam.

      Terima kasih sebab bertanya. Pakej bisnes yang saya offer lengkap dari ilmu produk, ilmu close sales, ilmu marketing, ilmu leadership dan motivasi. Selain tu ada juga rewards pada peniaga yang cemerlang. Program coaching ini dibuat secara konsistan setiap masa sampai anda berjaya. Sila whatsapp saya ke 0193949873 untuk pendaftaran.

  2. Salam,

    Betol macam yang ditulis. Penat bila pelanggan kita tak repeat order. Saya berminat nak cuba. Minta email saya.

    Lan.

  3. Kadang-kadang terfikir bila nak kejar sales hari-hari. Rasa macam takde road map dalam bisnes ni. Bisnes sorang-sorang. Macam tak ada sistem sangat. Saya harap puan boleh ajar saya.

    1. Salam Puan Siti,

      Betul aa yang puan kata. Bisnes kena ada Road Map, goal setting dan growth program. Kami sediakan dan sangat-sangat tekankan dalam sesi coaching yang kami buat. Sila whatsapp saya ke 0193949873. Terima kasih.

Comments are closed.