5 Cara Buat Duit Dari Rumah. Tak Ada Risiko Tapi Untung Besar

cara jana pendapatan dari rumah

Anda tengah cari cara buat duit dari rumah yang betul-betul untung ?

Saya berpengalaman berniaga dari rumah dari tahun 2010 lagi. Produk jamu, tudung, baju kurung, kain, kerepek dan macam- macam lagi.

Siap ‘extend’ rumah buat kedai. Habis RM25,000. Nampak macam untung tapi orang tak tahu kita cukup-cukup makan saja.

Jadi sebenarnya nak bisnes yang untung bukan semestinya buka kedai. Itu tak penting sebenarnya. Buka syarat nak berjaya pun.

Selepas 3 tahun, Bisnes Ultimate ajar saya apa sebenarnya syarat nak buat duit dari rumah dengan betul.

Tengok video ni.

1) Bukan Sekadar Buat Tapi Untung

Dulu bisnes ikut-ikut orang juga. Orang jual tudung saya ikut. Orang jual kain pasang saya ikut.

Saya tak belajar apa sebenarnya potensi bisnes tu. Sampai la pada tahun 2013, saya mulakan Bisnes Ultimate.

Mula dengan modal yang sangat sedikit, saya dapat beratu kali ganda.

Ada produk yang sangat berkualiti, sistem online dan teknik pemasaran yang berkesan.

2) Produk Berkualiti & ‘Repeat Order’

Semua orang boleh cakap produknya bagus. Bila tengok syarikat baru setahun jagung.

Tak ada penyelidikan, tak ada saintis. Packaging produk dari kilang saja.

Tapi produk Bisnes Ultimate ada pelaburan RM1,000,000,000 (bilion) untuk pastikan produk betul-betul berkesan dan selamat.

Bila pelanggan makan jadi, mereka akan datang beli balik.

Jadi nampak tak ? Anda cari pelanggan sekali tapi mereka beli berkali-kali.

Pengguna di US guna produk ni selama 17.8 tahun.

Mana anda nak cari bisnes yang ‘high repeat order’ macam ni ?

3) Sistem Online Lengkap & Matang

Buat duit dari rumah jadi lagi senang bila anda ada sistem online.

Dalam Bisnes Ultimate, saya bagi anda sistem online ala-ala maybank2u. Duduk rumah ke, pergi pasar ke, pergi oversea ke, bisnes jalan macam biasa.

Anda boleh tempah produk, hantar pada pelanggan, kira untung, belajar teknik bisnes dan lain-lain aktiviti.

Semuanya dihujung jadi. Boleh guna handphone atau komputer.

Baca ‘ Bisnes Paling Menguntungkan Pada Setiap Zaman

4) Produk Keperluan Yang Penting

Zaman orang jimat ni kena hati-hati pilih produk nak bisnes. Silap-silap produk jadi stok bawah katil.

Bisnes Ultimate tawarkan produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti. Produk dah bertahan lebih dari 102 tahun di dunia. Bukan produk tempatan. Tapi produk yang ubah hidup pengguna. Mereka sihat dan gembira.

Sekarang orang nak produk semulajadi berkualiti. Bukan cakap saja semulajadi tapi R&D tak ada, saintis tak ada. Lagi dasyat yang bungkus belakang rumah tapi ‘claim’ berkesan 3 hari.

Pelanggan dah pandai memilih. Nak berkualiti dan selamat.

5) Pemasaraan Yang Betul

Ramai peniaga yang dah penat post di Facebook. Post banyak tapi yang ‘pm’ sikit.

Yang ‘pm’ pun survey harga saja. Mereka sangat-sangat penat meniaga macamtu. Macam tak ada harapan nak kaya.

Di Bisnes Ultimate saya ajar teknik pemasaran untuk anda jumpa pelanggan yang¬† ‘desperate’ nak beli produk anda.

Dan saya ajar anda cari golongan pelanggan yang betul. Yang mampu beli dan ada ekonomi yang baik.

carian berkaitain: cara meniaga dari rumah, cara nak buat duit dari rumah, bisnes dari rumah, bisnes untuk suri rumah