Tak Guna Sales Berjuta Tapi Tak Ada Masa Dengan Famili – Korang Cuba 3 Tips ni

cara buat jualan

tips urus masa berniaga

Ramai isteri/ suami merungut sebab pasangan terlalu sibuk bisnes sampai tak ada masa dengan keluarga. Anda tak sepatunya macam tu.

Jualan kami untuk tahun 2017 hampir cecah RM2 juta.

Bukan nak cerita banyak atau sikit (bagi sesetengah orang), tapi nak bagitahu walaupun jualan kami ratusan ribu setiap bulan, kami ada masa yang banyak dengan anak-anak.

Kami work from home full-time.

Tapi ada sesetangah peniaga yang pun duduk rumah tapi tak ada masa jugak. Sampai dalam tandas pun jawab PM kastemer.

Tak sempat masa, basuh baju. Sampai tak balik rumah pun ramai.

Punyalah sales banyak tapi kerja macam zombie.

Jadi anda mesti nak tahu kan macam mana kami buat ?

3 Cara Buat Jualan Berjuta Tapi STILL Ada Masa Dengan Famili

Ini dari pengalaman hampir 5 tahun kami dalam empayer Bisnes Ultimate yang kami buat.

1) Jangan Buat Sales Sorang-Sorang

Kalau anda full-time pun anda hanya ada 2-3 jam saja masa sehari. Yang lebihnya untuk makan, urus anak, mandi, solat dan rehat.

Kalau part-time pula mungkin 1-2 jam atau lagi sikit.

Jadi berapa ramai sangat kastemer yang anda boleh fokus dalam masa yang sikit ni ?

10 orang ok lagi. 100 orang sebulan pun ok. Tapi kalau 1000 orang ? Anda tak akan mampu nak layan sorang-sorang.

Nak automatekan guna robot pun susah sebab kat  Malaysia ni kastemer masih nak kena layan, dibelai, dicium dengan whatsapp.

Itulah sebabnya anda kena buat jualan secara kumpulan.

Kalau anda ada 10 orang buat jualan RM1,000 sebulan. Sebulan dah RM10,000. Kan lagi ringan tu.

Fed Up Bisnes Sangkut ? Baca ‘ Bisnes Paling Untung & Lengkap

2) Duplikasi

Bila anda ada kumpulan, ajar mereka ilmu yang anda dah buat.

Bawa mereka untuk belajar teknik jualan daripada mentor yang terbukti berjaya buat jualan yang banyak.

Bile mereka pandai, jualan kumpulan anda akan naik dengan banyak.

3) Pilih Bisnes Yang Boleh LEVERAGE Masa, Tenaga Dan Duit

Payah bila anda sendiri nak buat sistem dan ajar semua benda pada ejen anda.

Sebab tu dalam Bisnes Ultimate, kami ada sistem duplikasi yang dah jadi budaya.

Kami sediakan produk, sistem jualan dan latihan jualan pada anda.

Bila anda daftar, anda akan diberikan sistem bisnes jenis networking. Anda akan diajar cara untuk mencari dan melantik ejen jualan anda sendiri.

Dari situ kami sediakan platform online untuk mereka buat belian, penghantran produk dan pengiraaan keuntungan. Mereka tak perlu bergantung pada anda.

Dan kami sediakan latihan pada semua ejen jualan anda.

Setiap jualan ejen akan dikira sebagai jualan kumpulan anda.

Senang kan ?

Kami dah sediakan semuanya untuk anda berjaya.

Bayangkan seorang ejen boleh bagi 2 jam sehari untuk buat promosi dan jualan. Kalau 30 orang ejen dah 60 jam sehari.

Kalau jualan mereka Rm1,000 sebulan, jualan kumpulan anda akan jadi RM60,000 sebulan.

Tapi walaupun jualan banyak, anda masih ada masa dengan famili sebab ejen-ejen anda sama-sama buat jualan.

Jangan Tunggu Lagi, Daftar Bisnes Ultimate Sekarang !

cara buat jualan

 

carian berkaitan: cara uruskan jualan, cara urus masa bisnes, cara bahagi masa antara bisnes dan keluarga, bisnes bebas masa, bisnes yang kurang sibuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *