Skip to content

3 Cara Buat Duit Rm100 Sehari Dengan Youtube [PROVEN]

Sejak tahun 2013 saya sendiri dah jana pendapatan mengunakan youtube dan dalam masa yang sama saya bantu ramai peniaga untuk bina pendapatan dengan modal yang hampir zero dengan mengunakan youtube. Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Salah satu testimoni yang saya ada ialah Puan Azie sudah pun menjana jualan Rm2,000 sehari mengunakan youtube. Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya nak kongsikan 3 stap mudah, macam mana anda nak mula buat jualan yang tinggi di youtube dan ini khas untuk anda yang sedang mencari bisnes atau anda yang sudah ada bisnes tapi bisnes anda tidak kekal pendapatan tidak konsisten.

buat duit dengan youtube

Jadi anda nakkan income yang konsisten setia bulan dan nakkan pendapatan yang lumayan. Jadi macam mane anda nak buat keuntungan Rm100 sehari dengan youtube.

3 Cara Buat Duit Rm100 Sehari Dengan Youtube [PROVEN]

1. Stap Pertama

Anda kena klik link ni [Tekan ni] dan pergi di bahagian description dan klik link seperti gambar di atas dan anda akan di bawah kepada satu form yang anda kena isi. Isikan form tersebut dengan maklumat yang betul jelas dan jangan lupa submit

2. Saya akan Hubungi Anda

Saya hubungi anda untuk kita bincang dan saya terangkan macam mane program ni dengan lebih terperinci dan bila anda sertai anda akan diberikan task dan saya akan bantu anda untuk buat video dengan baik sampai orang datang, pm nak beli sangat produk dengan anda.

Contoh-contoh tajuk saya akan bagi juga untuk anda, contohnya produk kesihatan yang tiada musim, sepanjang tahun pemintaan tinggi seperti masalah muka, sendi, buasir, bisul dan sebagainya.

3. Bantu Selama 6 Bualan

saya akan speed dengan anda lebih kurang 6 bulan untuk anda bina channal dan bantu anda bina video yang boleh bagi anda duit. Rm100 sehari itu hanyalah hanya income geli-geli sahaja. Kalau anda buat lebih lagi anda boleh dapat jualan sehingga Rm2,000 sehari. Kalau anda tengok kisah Puan Azie seorang suri rumah yang boleh buat jualan Rm70,000 sebulan dan kebanyakkan jualan tu datang dari youtube.

Kalau anda nak benda ni mungkin anda cari bisnes yang boleh buat income besar, konsisten lama dalam bisnes, ada mentor yang boleh support. Saya suka share benda ni dengan anda, Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes].

handle rejection

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

 

carian berkaitan:

cara jana duit, cara jana income, bisnes dengan whatsapp, cara buat youtube, cara buat duit, bisnes Rm100 sehari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *