Skip to content

3 Idea Jana Pendapatan Yang Lumayan & Pasif (Kelebihan Residue Income) | Part 2

Macam mane nak jana income berterusan ? kalau ada risiko yang berlaku anda tetap dapat pendapatan yang berterusan. Tonton video di bawah sampai habis.

https://youtu.be/Cp432xTEReE

Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultiman dan saya sudah latih ramai peniaga untuk bina pendapatan dengan lumayan dan berterusan dan yg penting anda kena kenal jenis pendapatan yang anda dapat sekarang. Takut-takut pendapatan jenis linear income sebaik saya dh keluar dan saya telah kerja kuat untuk pendapatan yang lebih baik.

Seterusnya, residual income – pendapatan yang kita dapat berulang-ulang daripada usaha kita yang awal,  awal-awal dulu saya buat betul-betul dan saya dapat hasil berterusan setiap bulan yang dipangil passive income, income yang berulang-ulang.

Cara ini tidak mengunakan masa saya sepenuhnya, contoh bila saya jual satu produk dan pelanggan beli produk tu untuk guna dalam masa sebulan dan bulan kedua produk habis jadi pelanggan beli lagi untuk bulan seterusnya dan benda tu jadi berteruskan selama berbulan-bulan dan bertahun-tahun. Walaupun saya dah tak buat marketing tapi tetap pelanggan datang kepada saya setiap bulan.

Benda ini berlaku pada saya pada tahun 2013, saya buat banyak bisnes tapi tak dapat apa yg saya nak, dan saya bertukar pada bisnes ni pelanggan datang sampai sekarang. Setiap kali usaha dapat pelanggan dan pelanggan tu setia dengan saya beli sampai sekarang.

Setiap bisnes ada cabaran tapi kita kena faham padan tak kita lalui cabaran tu, sebab kita nk bina satu pendapatan yang income berjalan berterusan walaupun dalam satu hari tu kita tak fokus dalam bisnes atau kita tak sihat dan sebagainya.

kalau anda nak tapi income jenis residual ini boleh terus contact saya. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

bisnes untung besar

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes, bisnes modal kecil, bisnes passive income, bisnes mudah, bisnes untung besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *