Skip to content

4 Cara Student Jana Pendapatan RM2000 Sebulan. Modal Rendah (18 Tahun Ke Atas)

Macam mana pelajar yang tiada modal besar boleh jana pendaptan lumayan dengan bisnes ultimate ?

Saya akan kongsikan bagaimana pelajar, orang muda yang mungkin masih tiada kerja boleh jana pendapatan 4 angka sebulan dan konsisten. Tonton video di bawah sampai habis.
Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

4 Cara Student Jana Pendapatan RM2000 Sebulan. Modal Rendah (18 Tahun Ke Atas)

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai peniaga untuk bina pendapatan lumayan dengan modal yang rendah dan kebanyakan jugak adalah pelajar. Jadi dalam dunia sekarang saya rasa tidak perlu bagitau kenapa pelajar mencari pendapatan sendiri.

Jika nak dibandingkan dengan dulu sekarang ramai orang muda buat bisnes. Dalam kumpulan bisnes ultimate pun ramai orang muda yang buat bisnes. Umur 20, 21, 22 tahun masih lagi belajar tetapi diaorang menjana jualan yang sangat-sangat hebat.

Ada yang menjana jualan hampir Rm30,000 sebulan hanya dengan bermula modal yang rendah. Saya nak kongsi beberapa cara kalau anda nak buat income yang besar.

1. Pilih bisnes yang modal rendah tapi boleh bagi income yang tinggi.

bisnes untuk pelajar

Contohnya pelajar tiada modal besar, tidak kerja lain, duit pun dari ptptn atau dapat biasiswa. Jadi kita tak boleh nak berbelanja lebih dekat situ. Jadi tidak semestinya modal rendah kita tak boleh jana pendapatan yang besar. Kita ada sistem, ada modul bisnes yang boleh bantu anda mungkin nak beli kereta, handphone atau nak bergaya semua tu perlukan duit. Dan salah ke nak semua tu ? Tidak salah tapi salahnya kita takdek kewangan.

Saya bukan pelajar dekat uneversity tapi saya masih jadi pelajar sebab saya ada mentor bisnes saya, dekat US ada dekat Malaysia ada mentor dan masih jadi seorang pelajar.

Jadi yang pertama anda perlu pilih bisnes modal rendah.

2. Jelas Dengan produk

bisnes untuk student

Kena jelas apa produk, apakah penyelesaiaan yang anda tengah kongsikan kepada target penjualan anda, kena tapi dekat sape anda nak jual ? Dan macam dalam bisnes ultimate pelanggan kita ada di mana-mane. Semua adalah berpotensi untuk jadi kita punya pelanggan sebab produk kita daripada Rm37 sampai Rm400 dan kesemua produk kebanyakan berharga bawah Rm100 menyebabkan mudah nak jual. Seterusnya produk ni diperlukan oleh semua orang, daripada bayi sampai warga emas menjadikan mudah nak berniaga dan semestinya tinggi “rapeat order”.

3. Ada Bimbingan

bisnes untuk pelajar

Ada bimbingan daripada orang yang dah berjaya dan berpengalaman. Dalam bisnes ini saya sediakan “step by step” jadi bila anda sertai bisnes ultimate dengan modal yang rendah ikut sahaja sistem yang saya sediakan dan anda boleh jana jualan 4 angka dalam beberapa minggu sahaja. Daripada KPI yang saya set untuk bantu pelajar jana pendapatan dalam 7 hari pertama kita akan bantu anda buat jualan dan “recruit team agent” bisnes atau ahli bisnes di bawah organisasi anda.

Saya bantu anda untuk buat team anda sendiri sebab kalau kita berniaga sorang-sorang mana cukup, tapi kalau kita buat ramai-ramai contoh kalau ada setiap orang kumpulan kita buat jualan Rm1000 sebulan kalau kita ada 20 orang team kita akan ada Rm21,000 jualan. Ini apa yang kami ajar dan semua ni telah disedakan dan alat semua saya ajar.

Ramai pelajar sertai bisnes ultimate dan mereka pun rasa senang dan mereka cakap tiada bisnes yang boleh ajar macam ni. Kami bagi latihan hampir setiap hari guna online dan anda boleh gunakan latihan ini di mana-mana sahaja dan fleksibel walaupun anda ada kelas atau assigment biar dulu, bila dh habis semua tu boleh tengok. Belajar-belajar jugak tapi ambik 1 hingga 3 jam sehari dan bagi mana untuk buat aktiviti yang saya dah sediakan dalam bisnes ultimate.

4. Duduk dalam kumpulan

bisnes untuk pelajar

Kita ada bisnes group yang sangat aktif, ada dari golongan wanita dan lelaki, ada pelajar, bekerja swasta dan kerajaan dan mereka akan bagi semangat pada anda terutamanya anda yang baru sertai, Jangan risau semua orang nak bantu anda jana pendapatan dengan bisnes ultimate.

Selain itu, bisnes ni ada slip gaji dan ramai pelajar yang boleh beli kereta dengan pendapatan yang konsisten, kerana produk kita repeat order dan sapa yang sertai mudah untuk buat. Sebab apa yang saya sediakan adalah benda yang sangat mudah. Semua syarat, alat pemasaran, alat “close sales”, alat nak kembangkan income semua dah disediakan mengikut pengalaman saya 8 tahun dan saya dah siapkan semua. Anda join dan terus buat sahaja. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

 

bisnes untuk pelajar

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes mudah, bisnes untuk pelajar, bisnes modal rendah, bisnes untung besar, bisnes untuk student

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *