Bisnes Online Terbaik Untuk Wanita | RM 1,000 – RM 10,000 Sebulan

perniagaan online untuk wanita

CARA YANG DIBUKTIKAN BERJAYA BERIBU KALI BAGI INCOME RM1,000-RM10,000 SEBULAN TANPA ULANG KESILAPAN PENIAGA ONLINE YANG LAIN




Tengok video 4:52 minit ini. Anda boleh ‘skip’ tulisan yang panjang kat bawah.

Rugi RM5,000 kalau anda tak tengok.

bisnes terbaik untuk wanita

Klik untuk daftar !

Sebelum tu saya nak ucapkan terima kasih kerana sudi membaca artikal ini. Percayalah, ini ialah bisnes online yang anda cari-cari selama ni.

bisnes untuk wanita

Apa Itu Bisnes Ultimate ?

Saya Norfaziela Mohd Noor, founder Bisnes Ultimate. Kami dah bantu lebih dari 100 orang wanita untuk menjana pendapatan part-time atau full-time dengan bisnes yang kami sediakan.

Bisnes Ultimate ialah satu peluang bisnes yang paling sempurna yang pernah ditawarkan di Malaysia. Kenapa ?

Sebab anda dapat semua yang anda perlu hanya ‘dalam satu bisnes’.

Kami ada produk berkualiti, tinggi ‘repeat order’, teknik step-by-step jana income, latihan pemasaran PERCUMA, sistem online lengkap dan ‘group support’ yang pastikan anda berjaya.

Pendik kata kami bimbing peniaga dari tak tahu apa-apa sampai jadi businesswomen yang hebat.

Siapa yang belajar, buat dan konsistan mampu capai berapa saja pendapatan mereka nak.

perniagaan online untuk wanita

Saya tawarkan banyak rangkaian produk untuk memenuhi keperluan pelanggan disekeliling anda.

Dulu Ziela Tak Macam Ni

Kalau anda pernah meniaga, anda mesti faham pasal cabaran dalam bisnes.  Dulu saya pun ada masalah :

Tak tahu nak pilih bisnes/ produk apa.

✘ Dah bisnes, produk pulak tak laku (Stok berlambak)

✘ Pelanggan komplen produk tak jadi.

✘ Bisnes setakat balik modal saja.

✘ Banyak ‘bazir’ duit buat pemasaran yang salah.

✘ Tak ada orang ajar (Mentor/ Group Support)

✘ Cepat hilang semangat.

✘ Bank tak pandang walaupun banyak transaksi.

Dan ada banyak lagi..

Bisnes rasa sangat susah sampai rasa nak putus asa. Betul tak ?

bisnes terbaik untuk wanita

Antara usahawan wanita online yang saya bimbing dari 0 sampai ke pendapatan bersih ribuan ringgit sebulan.

bisnes terbaik untuk wanita

Klik untuk daftar !

Akhirnya Jumpa Bisnes Yang Ada Sistem

 Saya perlukan produk dan sistem bisnes yang  boleh bantu saya berjaya dengan lebih senang.

Jadi saya belajar dari mentor bisnes, jutawan, buku dan seminar perniagaan. Saya habis ribuan ringgit.  Dan akhirnya saya jumpa bisnes yang saya cari-cari selama ni.

✔ PRODUK YANG BERKUALITI, SELAMAT & TINGGI PERMINTAAN

✔ STRATEGI BISNES YANG DISAHKAN BERJAYA OLEH RIBUAN PENIAGA WANITA DI SELURUH MALAYSIA.

✔ GROUP SUPPORT YANG SANGAT KOMITED BANTU ANDA DAPAT INCOME YANG ANDA NAK.

bisnes untuk wanita

Kami Selesaikan Masalah Bisnes Sebelum Ni

[Tak Ada Modal Besar Untuk Mulakan Bisnes  Online]

Pakej bisnes online yang kami tawarkan hanyalah ‘RM105’. Anda akan dapat nilai lebih besar dari itu seperti sistem online, teknik pemasaran yang mahal, support group yang ‘happening’ dan mentor yang tak jemu-jemu bantu anda untuk berjaya.

Produk Tak Laku/ Lambakan Stok

Laku atau tak sebenarnya bukan bergantung pada harga. Tapi kualiti dan kesannya pada pelanggan. Produk kami berkualiti dan dijamin berkesan. Sebabnya, produk ini dikaji dengan kos jutaan dollar US.

Tak Cukup Masa Urus Order/ Packing/ Pos

Anda akan dapat satu sistem online yang lengkap. Anda boleh order, hantar, kira keuntungan, belajar dalam sistem ni. Semuanya guna telefon ataupun laptop. Tak perlu curi masa ke pejabat POS.

Tak Pandai Cara Bisnes/ Marketing

Kami ada mentor yang akan ajar anda dari bawah. Yang penting anda ada kemahuan. Mentor- mentor ini dah berjaya dan buktikan strategi Bisnes Ultimate berjaya.

Support Group

Kami sediakan support group Whatsapp dan Facebook untuk bantu anda setiap kali anda perlukan bantuan. 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun. Ini komitmen kami.

Ilmu & Kelas Latihan Berterusan

Kelas latihan bisnes dan pemasaran kami sediakan dalam bentuk kelas bulanan, personal coaching, whatsapp group, audio dan video tutorial. Semuanya percuma tanpa bayaran.

Strategi Kejayaan

Dalam bisnes ni semua strategi sudah ada. Anda tak perlu ‘try an error’. Semua teknik bisnes yang dikongsi sudah diuji berjaya oleh ramai peniaga. Anda hanya perlu belajar, buat dan konsistan.

bisnes terbaik untuk wanita

Klik untuk daftar

bisnes online untuk wanita

Latihan secara berdepan dan secara online yang berterusan.

Produk Berkualiti

Tanpa produk yang berkualiti, apa saja teknik pemasaran akan gagal. Anda tidak akan dapat ‘repeat order’. Sebab kastemer dah ‘tak percaya’.

Inilah punca kenapa seminar-seminar pemasaran selalu penuh dengan peserta. Sebab produk mereka hanya laku sekali.

Jauh berbeza dengan produk yang berkualiti macam yang kami offer.

✔ Satu-satunya jenama yang digunakan lebih dari 17.9 tahun oleh setiap pengguna.

✔ Kos penyelidikan produk melebih RM1,000,000,000 (bilion).

✔ Bebas dari 2500 bahan kimia merbahaya yang didaftarkan seluruh dunia.

✔ ‘Repeat order’ yang tinggi kesan dari produk yang berkesan.

bisnes online untuk wanita

Produk yang sudah terbukti bertahun-tahun membantu pelanggan untuk lebih shat dan cantik.

Modal & Risiko

Hanya RM 105 sahaja.

Potensi Keuntungan

Bermula dari RM 1,600 sehingga berapa banyak keuntungan yang anda nak. Tanpa had !

pernagaan online untuk wanita

Puan Ruhaya (kiri) seorang pemegang Master kini berjaya dengan jualan RM12,000 sebulan.

 

perniagaan online terbaik untuk wanita

Puan Yusni (kiri) seorang penjual Nasi Lemak kini full-time dengan Bisnes Ultimate dengan jualan RM 10,000 sebulan.

perniagaan online untuk wanita

Puan Ella Ros(kiri) seorang Eksekutif Pemasaran mendaftar sebagaiprotege Bisnes Ultimate.

Kenapa Saya Mesti Buat Tindakan Sekarang ?

Anda mungkin dah pernah buat bermacam-macam jenis bisnes. Ataupun anda baru nak mula.

Anda terpaksa setuju apa yang sistem bisnes tawarkan adalah jawapan pada semua masalah yang anda jumpa dalam bisnes lain. Betul tak ?

Jadi kenapa nak buang masa. Buat tindakan sekarang. Ramai yang dah berjaya capai pendapatan ribuan dan belasan ribu ringgit.

Dengan pengalaman yang anda ada, anda boleh berjaya lebih cepat berbanding orang lain.

Klik butang dibawah

bisnes terbaik untuk wanita

 

 

 

carian berkaitan: peniagaan untuk wanita, bisnes untuk wanita, bisnes online untuk suri rumah, bisnes online untuk ibu berkerja, bisnes online untuk wanita berkerja, bisnes onlie pendapatan 4 angka, bisnes online pendapatan 5 angka, bisnes untuk wanita profesional, bisnes bersistem

 

6 thoughts on “Bisnes Online Terbaik Untuk Wanita | RM 1,000 – RM 10,000 Sebulan”

  1. Hai saya farah dari ampang,

    saya dah pernah meniaga dah rasa apa yang puan sebut dalam video tu. Saya nak cuba. Saya dah pm puan.

    1. Saya pun pernah ada masalah yang sama. Alhamdulillah sekarang dah boleh fokus tambah income. Produk, sistem dah sedia ada. Buat saja.

    1. Terima kasih puan siti,

      Produk yang berkualiti akan sokong bisnes kita untuk berkembang dengan cepat.Takdelah komplen kastemer guna tak jadi. Kita oleh fokus naikkan income. Whatsapp saya ke 0193949873. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *