Skip to content

Bisnes Online Untuk Student 2021 [Senang & Cepat]

Cara nak cerita satu bisnes online yang sangat sesuai untuk pelajar yang betul-betul nak buat duit. Kalau anda nak buat duit Rm3000, Rm5000 sebulan. Tonton video di bawah.
Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Bisnes Online Untuk Student 2021 [Senang & Cepat]

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai pelajar yang mula bisnes dengan modal yang rendah tapi mereka jana income yang lumayan dan tinggi hampir Rm100,000 sebulan.

Bisnes mempunyai keuntungan yang tinggi, antara 21% hingga 70% keuntungan. Dengan modal yang rendah anda boleh dapat keuntungan setinggi ini.

Antara pelajar yang sudah berjaya buat income

1. Alif Aiman

bisnes untuk pelajar

Menjana jualan lebih kurang Rm12,000 hingga Rm17,000 sebulan. Bayangkan dapat jualan macam ni walaupun masih lagi pelajar tapi dalam masa yang sama dapat buat jualan.

2. Nur Adilah

bisnes untuk pelajar

Juga sorang pelajar, dia juga ada team yang besar dan boleh menjana income yang sangat-sangat selesa. Hampir Rm20,000 sebulan jualan.

3. Abdul Muhaimin

bisnes untuk pelajar

Seorang pelajar dari Mesir yang pulang ke malaysia sekarang tengah tunggu untuk sambung ke Madiah. Tapi boleh buat jualan Rm70,000 sebulan dan dapat income yang sangat-sangat selesa. Sebulan hampir Rm5,000 dapat income.

Bayangkan seorang pelajar masih lagi tak kerja tapi boleh buat income macam ni. Jadi ini contoh-contoh sebab ramai lagi yang boleh buat income, bila anda sertai nanti anda boleh jumpa mereka.

Bisnes Online

Dalam keadaan covid ni ada banyak cabaran, tak boleh nak ofline jadi bisnes kita mestilah buat 100% online jadi macam mane ? Jadi bila anda sertai anda akan dapat beberapa paform online, salah satu antaranya anda boleh order dan antar produk kepada pelanggan saterusnya boleh tengok berapa anda punya income harian. Anda juga boleh download ratusan poster-poster yang anda boleh guna untuk anda punyai sosial media marketing. Dalam tu juga ada artikal produk untuk anda belajar tentang manfaat produk, kita ada lebih 40 lebih produk yang berkesan.

Pelanggan guna lebih kurang seminggu dah rasa kesan besar dan akan cakap terima kasihlah sebab kenalkan saya produk ni. Seronok bila makan untuk masalah jerawat, jerawat kecut. Makan untuk tenaga, bagun pagi seronak sebab segar. Makan untuk sendi, boleh solat dengan selesa.

Benda ni bisnes yang kita nak, harga produk antara Rm30 hingga Rm400 dan kebanyakan produk bawah Rm100. Bila pelanggan guna produk, pelanggan akan repaet order. Bulan ni beli, bulan depan habis datang balik nak beli sebab nakkan kulit yang baik, kesihatan berteruskan.

Kalau pelajar, biasa pelajar ada masalah apa ? Biasanya muka, jadi sharekan manfaat produk untuk kesihatan muka. Kalau ada akak mereka nak kekalkan tenaga. Seterusnya, mak ayah yang ada masalah lutut, tenaga, semua ni ada produk untuk selesaikan.

Produk tiada musim, anda akan dapat pelanggan sepanjang tahun, saya akan ajar marketing. Dalam semingu pertama saya akan ajar anda jana jualan 4 angka.

handle rejection

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💟 Whatsapp sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Sebarang petanyaan anda boleh terus klik link di atas untuk saya jelaskan lebih lanjut.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

✅ YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes modal rendah, bisnes untung tinggi, bisnes paling mudah, bisnes ada group support, bisnes rm5000 sebulan, bisnes income unlimited, bisnes untuk pelajar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *