Bisnes Shaklee Untuk Student – Buat RM2,000 Sebulan Lebih Senang

Sekarang pelajar takdek alasan nak buat income sebenarnya sebab ramai sangat pelajar yang berjaya buat duit dengan bisnes Shaklee. Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate saya, saya bantu ramai pelajar-palajar untuk bina pendapatan bermula daripada zero tapi sekarang mereka boleh jana jualan 4,5 dan 6 angka sebulan.

Bisnes Shaklee Untuk Student – Buat RM2,000 Sebulan Lebih Senang

Saya dulu juga pelajar dan dulu saya ada juga bisnes tapi macam susah je nak buat bisnes dulu, tapi sekarang berbeza sebab palajar sekarang dah pandai buat duit. Mereka nak banyak duit, sebab duit tak cukup sekadar ptptn, duit mak ayah mesti ada limit dan masih tak cukup.

Ramai pelajar dari team saya kata malu sebab sekarang mereka dah besar dah ada tulang 4 kerat, 2 kaki, 2 tangan, ada otak dan bijak jadi mereka rasa mereka tak patut mintak duit dari family sebab sepatutnya kita boleh buat duit sendiri. Ini antara feedback dari ramai pelajar.

Ramai pelajar yang dia taknak tunggu habis belajar tapi sekarang dah boleh bagi duit dekat mak ayah. Jadi ramai pelajar dalam team saya dah boleh bagi duit dekat mak ayah. Rm500 atau Rm1,000 sebulan, boleh belanja mak ayah jadi mak ayah tak risau sangat dengan kita terutamanya ada diantara anda dari anak sulung. Anak sulung ni lagilah nak berdikari sebab ada anak-anak lagi pulak kita ada mak ayah yang berniaga dalam keadaan sekarang dalam keadaan sekarang covid 19 berniaga pun on off.

Tak perlu tunggu habis belajar atau tak perlu dapat kerja tapi anda boleh buat duit lebih banyak sebelum anda habis belajar nanti.

Saya nak kongsi beberapa sebab kenapa bisnes Shaklee dan bagaimana bisnes Shaklee boleh bantu anda sebagai pelajar untuk buat duit:

1. Bisnes Tak Complicated

bisnes untuk pelajar

Kita dah keluar dari zaman-zaman yang bila nak buat duit kena pandai buat blog, kena hebat, kena jadi sifu, kena jadi itu dan ini. Tapi sekarang tak perlu dah semua tu sebab dalam bisnes Shaklee anda tak perlu jadi sifu, tak perlu masuk mana-mana stamina atau berguru dengan banyak sifu-situ. Bisnes Shaklee adalah bisnes yang simple anda hanya perlu buat 2 atau 3 aktiviti yang proven dan anda buat dengan cara step-by-step yang dah berjaya.

Kalau anda pegi mana-mana stamina anda belajar servis sahaja sebab dalam tu kadang dalam tu sifu pun tak buat bisnes yang kita buat, produk tak sama, kerenah pelanggan tak sama jadi banyak benda yang berbeza.

Tapi dalam bisnes Shaklee kita buat benda yang sama, harga yang sama, jenama yang sama tapi anda boleh berjaya dengan cara yang simple. Anda sertai bisnes shaklee dan ambik produk untuk anda rasa sendiri kesan dia untuk anda ada konfident dan apa yang anda buat, anda akan buat sales dan recruit team. Macam mana cara nak buat tu ? Semuanya kami ajar. Semua ada skrip, video dan step-by-step walaupun ada pelajar yang masuk tak sampai beberapa bulan sahaja mereka dah buat recruit 100 orang agent dan jualan dia mencecah Rm70,000 sebulan. Bayangkan mula dengan kos yang rendah Rm35 sahaja tapi boleh buat jualan macam tu.

Mak ayah dia pun seronak dengan dia sebab rasa konfiden tu. Jadi dah tak risau dengan masa hadapan sebab dah ada duit yang cukup untuk beli kereta, rumah, sara diri sendiri dan untuk bagi dekat mak ayah kita.

2. Untung Tinggi

bisnes untuk pelajar

Untung tinggi tapi modal rendah, untung boleh cecah sehingga 70% banyak tak ? Modal tak besar, kita tak perlu fikir pasal R&D, tak perlu fikir macam mana nak kira keuntungan atau delivery sebab semua Shaklee dah sediakan. Bayangkan kita umur 18, 19, atau 20 tahun masih lagi pelajar tapi ada syarikat yang support kita. Kita nak tahu pasal keuntungan semua dah ada. Nak tahu pasal produk semua dah ada class, artikal atau manfaat.

Kita ada juga pakar nutrisi, Shaklee sediakan semua ni jadi kita tak perlu reka benda-benda baru tapi anda hanya perlu mula dengan kos yang rendah tapi boleh buat income yang tinggi. Ini yang kita nak, betul tak ? Kita nak satu pekerjaan macam ni sebab ada slip gaji anda boleh beli kereta atau rumah dengan Shaklee. Anda boleh beli macam orang yang bekerja beli. Bezanya adalah kita bebas masa tak terikat dengan masa. Ramai yang taknak ada ada bos jadikan diri sendiri bos.

Semua orang nak free time atau work form home macam saya, buat office dekat rumah sahaja lagi seronok. Semua orang boleh buat bisnes Shaklee di rumah masing-masing.

3. Income Shaklee Konsisten

bisnes untuk pelajar

Kenapa konsisten ? Banyak bisnes tak konsisten sebab produk tu buakan produk bukan jenis repeat order. Contoh kalau orang beli lipstick adalah orang beli setiap bulan ? Banyak maca lipstick kita nak sekurang-kurang kita beli dua atau tiga jenis sahaja. Atau tudung, adakah kita beli tudung setiap bulan ? kalau ada hal atau majlis kita beli kalau takdek kita tak beli.

Kalau produk tak repeat order macam mana kita nak dapat repeat income macam mana nak dapat income yang konsisten. Tapi produk Shaklee adalah produk jenis keperluan manusia nak sihat, manusia, cantik dan cerdas. Sakit tak kira musim atau kita tak tahu kita sakit bila sebab bila-bila sahaja boleh sakit. Jadi Shaklee kita ada lebih daripada 40 jenis produk yang bantu untuk selesaikan sumua masalah ni dengan berkesan. Orang makan Shaklee dengan cara yang betul anda akan dapat kesan kulit makin okey, parut hilang, legakan gastrik, masalah resdung, rambut gugur, gaut atau apa-apa masalah kesihatan atau kecantikan yang anda alami.

Jadi permintaan berterusan, produk habis dalam masa sebulan atau sebulan setangan dan kita punya pelanggan akan repeat order tu yang seronok. Bila kita ada agebt yang ramai bayangkan setiap agent kita dan puluhan atau ratusan konsisten beli setiap bulan. Jadi produk shaklee bila kita dapat income contoh dapat Rm2000 sebulan jadi senang konsisten bila anda dapat Rm5000 sebulan senang konsisten. Ini pengalaman saya bina bisnes Shaklee daripada tahun 2013 lagi dan pelajar sekarang memang nak cantik, sihat dan yang penting pelajar nak duit jadi adakah kita boleh supplay bisnes kepada dia ? Boleh tak ? Sebab sesetangah bisnes tak boleh supplay bisnes atau dapat untung dari jualan dia.

Sebab kebanyakan sistem agent tak boleh bagi benda tu, tapi dalam bisnes Shaklee anda boleh recuit unlimited orang bawah anda. Banyak level anda boleh recuit dan setiap belian atau jualan yang dia buat anda akan dapat keuntungan, seronok tak ?

bisnes untuk pelajar

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

Dapatkan lebih banyak cara dan tips tentang bisnes di youtube saya.

💌 Whatsapp  [Whatsapp Saya]

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes mudah, bisnes untuk pelajar, bisnes modal rendah, bisnes untung besar, bisnes untuk student

Leave a Reply

Your email address will not be published.