Skip to content

3 Idea Bisnes Paling Untung Untuk Student [Terbaru 2021]

Macam mana pelajar boleh buat duit yang banyak dengan modal yang rendah ? Tonton video di bawah sampai habis.
Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai pelajar yang mula bisnes dengan modal yang rendah tapi mereka jana income yang lumayan dantinggi hampir Rm100,000 sebulan.

3 Idea Bisnes Paling Untung Untuk Student [Terbaru 2021]

Apa bisnes yang pelajar boleh buat pada zaman sekarang ? kita ada cabaran covid 19, kita ada masalah kesihatan, orang tak berani nak keluar rumah. Masalah susah dapat kerja atau kena buang kerja. Menyebabkan ramai yang tiada pendapatan.

Jadi apa yang pelajar boleh buat agar pelajar tidak mengharapkan makan gaji bila dah habis belajar nanti. Atau pun sekarang anda dah kerja tapi anda ambik apa-apa kerja untuk dapatkan duit tapi kita kerja takut juga waktu covid ni.

Ramai pelajar yang sedang mencari bisnes online. Saya akan terangkan [Penerangan Bisnes]

1. Bisnes yang sudah siap

bisnes pelajar

90% bisnes ni dah siap produk, sistem, sistem online, penghantaran, latihan, mentor yang berpengalaman dan macam-macam lagi semua dah siap dan sudah berkesan.

2. Bisnes online

bisnes pelajar

Dalam keadaan sekarang banyak indastri mati sebab tak boleh bayar gaji pekerja. Adakah kita duduk dalam bisnes offline orang takit-takut nak beli. Jadi kita duduk bisnes 100% online. Saya semasa pkp 1.0 saya tiada isu tapi sales saya naik 200% kali ganda. Memang bisnes ni boleh offline tapi tapi bisnes ini boleh online 100%.

3. Dalam industri kesihatan dan kecantikan

Bisnes untuk pelajar

semua orang nak sihat dan nak tingkatkan tahap kesihatan apatah lagi pada masa kini dengan serangan covid 19. Jadi semua nak kuatkan imun badan supaya boleh bertahan dari jangkitan yang berbahaya. Ada tak orang sekeliling anda yang ada masalah kesihatan atau kecantikan ? resdung, jerawat, gout, sembelit, sakit sendi, kemalangan, cepat letih, gastrik dan macam-macam lagi.

Bisnes ni sepanjang tahun, bukan bisnes bermusim macam saya dulu saya ada kedai jual pakaiaan jadi bila nk raya sahaja sales banyak tapi kalau hari lain kurang sales. Jadi kita nak bisnes boleh buat sales setiap hari, yang orang selalu cari. Jadi anda kena cari industri yang susah nak jatuh iaitu kesihatan dan kecantikan.

Apa yang saya offer dalam bisnes ni anda sebagai pelajar boleh buat duit banyak dengan kaedah yang mudah sebab semua dah ada. Dalam bisnes ultimate kita bantu anda untuk bangunkan satu bisnes untuk kecantikan dan kesihatan ada 40 lebih produk dengan keuntungan yang tinggi. Keuntungan antara 20% hingga 70% setiap produk dan berulang-ulang setiap bulan.

Setiap income anda akan dapat slip gaji, anda ada slip gaji setiap 15 hari bulan. Sekarang pelajar boleh buat loan di bank. Anda seorang pelajar nak beli kereta atau rumah semua boleh. Sangat mudah.

handle rejection

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💟 Whatsapp sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Sebarang petanyaan anda boleh terus klik link di atas untuk saya jelaskan lebih lanjut.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

✅ YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes modal rendah, bisnes untung tinggi, bisnes paling mudah, bisnes ada group support, bisnes rm5000 sebulan, bisnes income unlimited, bisnes untuk pelajar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *