Skip to content

Bisnes Untuk Suami – Ubah Gaya Hidup Isteri & Anak-Anak Kita

Produk dah hebat, testimoni beribu-ribu, harga mampu milik dan sesuai untuk semua golongan.

Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Bisnes Untuk Suami – Ubah Gaya Hidup Isteri & Anak-Anak Kita

Assalamualaikum para suami, ketua rumah atau ketua keluarga. Saya nak tanya, Rm5000 sebulan boleh bagi apa dekat hidup kita atau keluarga kita ? Tambahan, mungkin kita dah ada gaji Rm3000, Rm5000, atau Rm8000 sebulan tapi kita ada extra lagi Rm5000 sebulan, apa maksudnya ? Maksudnya kita boleh hidup lebih selesa macam malam kita boleh tidur lebih malam, kurang risau pasal hutang.

bisnes untuk suami

Kewangan kita lebih terjaga, jadi kena buat tindakan. Mungkin kita pernah cuba macam-macam bisnes tapi kalau kita berhenti maksudnya takdek apa yang berubah.

Jadi saya jemput semua orang lelaki, suami tak kisah bujang atau dah kawin untuk kita cari sesuatu untuk selesaikan masalah kewangan kita.

Saya boleh offer support macam mana seorang lelaki atau suami yang nak jana pendapatan dengan cara part time. Kita sibuk 8 atau 10 jam kerja tapi kalau kita boleh ambik masa sedikit selama 1 jam untuk ubah hidup kita.

Saya offer ialah bisnes yang sudah siap, produk dah hebat, testimoni, banyak dan harga mampu milik Rm30 hingga Rm400, video marketing dan class (belajar kembangkan income). Penting sekali jenis bisnes ni bila buat income, income tu boleh tahan lama.

Banyak bisnes buat sales pastu orang takbeli dah sebab takdek repeat order, support dan syarikat tidak boleh bertahan lama.

Kita bertanggungjawab untuk keluarkan, sebab saya dulu pun pernah duduk dalam keadaan yang sama. Bertahun-tahun saya fikir apa yang boleh aku buat selain kerja makan gaji dengan gaji yang limit. Sehinggalah saya ditimpa ujian dan saya jumpa bisnes ni dan Alhamdulillah saya boleh bantu ramai para-para lelaki atau seami untuk keluar dalam masalah kewangan dan boleh juga work from home macam saya dengan pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan.

idea content

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

 

carian berkaitan:

idea content, youtube, cara buat video, editing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *