Buat Duit Dengan INSTAGRAM: Buat Untung Besar Dengan Follower Anda.

Anda akan dapat full sistem mudah sangat, semua orang boleh buat pelajar, orang dewasa, suri rumah, orang bekerja semua boleh buat. Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Buat Duit Dengan INSTAGRAM: Buat Untung Besar Dengan Follower Anda.

Ada banyak cara kan ? Tapi kenapa kita belajar macam-macam, pergi stamina tapi tetap tak boleh buat income Rm3000 sebulan walaupun kita dah ada instagram yang dah tinggi pengikut.

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai peniaga untuk bina pendapatan dengan modal rendah tetapi income yang lumayan dan berterusan.

Ada instargram, like dan follower yang ramai tidak menjamin kita ada income yang konsisten dan besar.

1. Produk Mesti Berkesan

buat duit dengan instagram

Ramai yang berjaya produk sekali tapi tak boleh jual dua kali sebab produk tu tak berkesan jadi orang takkan tertipu walaupun harga tu murah. Tapi jangan salah faham produk yang saya jual ni murah, harga dari Rm30 sampai Rm400 dan kita ada lebih 40 jenis produk yang mempunyai pemintaan yang tinggi dan bila orang guna orang akan ucap terima kasih dekat kita sebab dah kenalkan produk.

2. Mesti Repeat Order

buat duit dengan instagram

Macam mane kita nak dapat produk yang repeat order. Produk tu mestilah selalu habis dan bila habis orang tak sabar nk repeat sebab nak dapatkan kesan yang sama. Contoh untuk kesihatan, tubuh bertenaga, muka, kurus dan untuk semua jenis masalah kesihatan dan kecantikan.

3. Mesti Ada Bimbingan

See the source image

Kalau nak buat income kecil-kecik tiada masalah tapi kalau nak buat income Rm5000 atau Rm10,000 ibarat pondok yang besar. Contoh kalau pondok yang kecil kita boleh buat sendiri tapi kalau nk buat pondok yang besar kita perlukan konsultan dan itu kerja saya. Jadi kalau anda cari benda yang macam ni boleh hubungi saya. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

4. Group Support

buat duit dengan instagram

Group support yang berterusan, orang ada naik turunnya kalau kita “down” sape nak bagi semangat dekat kita melainkan kita ada dalam bisnes yang ada kumpulan bila kita “slow” kita tengok orang tu laju. Dalam kita rasa kita susah banyak cabaran jadi bila kita tengok kita akan fikir “ehh, orang tu lagi banyak cabaran dari aku”.

Bisnes memang macam ni, memang akan ada naik dan turun tapi kalau kita setia dan konsisten kita akan dapat hasil yang lumayan. Macam kita buat simpanan kalau kita simpan sikit je, sikit jelah yang kita dapat tapi kalau kita simpan lama dia punya keuntungan sangat-sangat banyak.

 

buat duit dengan instagram

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

buat duit dengan instagram, untung besar, modal rendah, bisnes mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published.