Jana RM3000 Sebulan Dengan WhatsApp – Percuma, Efektif & Lengkap Dengan Bimbingan

jana pendapatan dengan whatsapp

Rugi besar kalau anda tak belajar cara buat duit dengan WhatsApp.

Zaman dulu kala kalau nak iklan semuanya kena bayar. Tapi dengan WhatsApp semuanya percuma.

Cuma masalahnya ramai yang tak tahu potensi sebenar bagaimana nak jana pendapatan menggunakan WhatsApp.

 

Features WhatsApp Untuk Buat Duit

Ini adalah 2 cara popular buat duit menggunakan WhatsApp yang aktif digunakan oleh kami:

1) WhatsApp Broadcast

WhatsApp Broadcast ialah cara dimana mesej anda dihantar dari satu group tetapi pelanggan menerimanya secara persendirian.

Tak sama macam WhatsApp Group bila setiap reply dari ahli kumpulan dapat dibaca oleh ahli group yang lain.

Anda boleh create Broadcast Group dan masukkan semua kenalan yang anda ada. Dengan syarat, mereka perlu simpan nombor contact anda dalam phonebook mereka.

Kalau tak, mereka tak akan dapat mesej anda.

2) WhatsApp Status

Mengikut kajian, kadar bukaan WhatsApp Status adalah antara yang tertinggi berbanding media sosial yang lain seperti Facebook Story, Instagram Story dan lain-lain.

Selepas anda post di status, anda boleh terus share ke Facebook Story hanya dengan menekan satu butang. Anda dapat 2 dalam 1.

Senang kan ?

 

Ini 3 Cara Buat Duit RM3,000 Sebulan Dengan WhatsApp

Majoriti peniaga yang menyertai Bisnes Ultimate menjana pendapatan menggunakan WhatsApp.

Cara ni cepat, percuma dan berkesan. Tak perlu keluar modal besar kalau anda ikut saja cara berkesan yang kami kongsikan.

Saya akan berikan beberapa cara mudah bagaimana anda pun boleh mula dengan syarat minimum mestilah berumur 18 tahun dan ke atas.

 

1) Daftar Hanya RM35

Anda perlu sertai Bisnes Ultimate dengan menjadi ahli kumpulan.

Selepas bayaran anda akan dapat:

  • Membeli produk dengan harga ahli (25% lebih rendah)
  • Akses ke website lengkap untuk pembelian dan semua fungsi hebat.
  • Alat dan teknik pemasaran/ jualan seperti skrip, video dll.
  • Layak meyertai kelas-kelas bimbingan harian, mingguan dan bulanan secara online.
  • Bimbingan terus dari mentor berpengalaman.

Anda hanya perlu buat bayaran minimum RM35 untuk dapat semua di atas.

Untuk penerangan percuma, sila klik link DAFTAR

Isi form yang diberikan dan saya akan hubungi anda untuk penerangan.

2) Skrip-Skrip WhatsApp

Ada cara yang spesifik bagaimana anda nak buat jualan di WhatsApp.

Caranya dengan menggunakan skrip yang tidak menekan dan terlalu nampak menjual.

Cara yang bersopan dan menggunakan alat pemasaran yang betul akan membantu pelanggan anda membuat keputusan dengan lebih mudah.

3) Latihan & Sokongan Group Percuma

Anda akan dibimbing untuk mulakan pemasaran WhatsApp sampai anda boleh jana jualan. Saya sediakan cara ekspress untuk anda mula dapatkan pendapatan RM100 sehingga RM3,000 sebulan dengan WhatsApp.

Cara-cara ni semua sudah terbukti berkesan dan diamalkan oleh ramai ejen-ejen kami.

Untuk penerangan percuma, sila klik link DAFTAR

 

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

Master Amin Kamarudin & Ziela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *