Skip to content

Cara Jana Rm2,000 Sebulan Dengan WhatsApp Tanpa Pengalaman

Bagaimana boleh jana Rm2,000 sebulan hanya gunakan platform percuma iaitu whatsapp, kenapa ramai ada whatsapp tapi tak boleh buat duit dengan whatsapp ? Tonton video di bawah sampai habis.
Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya Amin Kamarudin dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai peniaga untuk bina pendapatan dengan modal rendah tetapi income yang lumayan dan berterusan.

Apa yang menarik tentang whatsapp ? Whatsapp ada 99% ‘open rate’ kadar bukaan berbanding channel-channel yang lain contoh pm messenger, instagram hanya kadar bukaan 70% hingaa 80% sahaja.

Kita boleh tengok, kalau ada whatsapp masuk kita akan bukak mesti kita akan tengok/bukak kalau ada orang whatsapp kita.

1. Terbukti Berhasil

kerana apa yang saya kongsi semua saya dan buat dan berhasil. Saya latih saya punya team yang sertai untuk buat jugak benda ini dan ia berhasil. Saya dah buat benda ni dari tahun 2013 dan kebelakangan ini, dalam tempoh pendemin income menggunakan whatsapp berganda-ganda.

2. Modal Rendah

Pakej atau bisnes yang saya offer ini mempunyai modal yang sangat rendah, walaupun anda seorang pelajar, suri rumah atau pekerja semua orang mampu untuk join sebab modal rendah.

3. Senang

Maksudnya, semua orang boleh buat walaupun anda takdek pengalaman yang banyak dalam bidang perniagaan. Tiada masalah, anda boleh buat.

Kalau anda tengah cari bisnes atau produk yang mempunyai permintaan yang tinggi dan tinggi keuntungan. Kalau kita buat perniagaan takkan lah nak untung sikit, mesti nak banyakkan. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Cara Jana Rm2,000 Sebulan Dengan WhatsApp Tanpa Pengalaman

1. Saya akan bagi skrip jualan berkesan

kita nak buat sales menggunakan whatsapp dia ada cara, kita tak boleh hentam sahaja. Cara yang berhikmah, cara yang orang tak marah, cara yang orang selesa dan cara yang membuatkan mereka tak rasakan takut dengan anda. Ada sesetengah orang yang nak jual produk buat kita rasa takut menjadikan kita lari. Jadi anda kena gunakan skrip yang bagus.

Contohnya buku E book ada skrip jualan, skrip ni dah digunakan oleh ramai orang antaranya pelajar 21 tahun boleh buat jualan Rm60,000, suri rumah tak bekerja buat full time dari rumah boleh buat jualan hampir Rm200,000 sebulan dengan modal yang rendah dengan mengunakan skrip-skrip yang kita sediakan sahaja. Benda ini bukan baru buat tapi benda ini dah jadi,

Kita ada lebih dari 40 jenis produk yang tinggi permintaan, saya nak tunjuk keuntungan dia contoh kalau anda boleh jual 30 botol, income yang anda akan dapat bersin adalah Rm2394. Banyak tak ? ke tak cukup ? kalau tak cukup anda boleh jual 60 botol anda akan dapat Rm4,788 semuanya boleh gunakan skrip ni. Kita ada 40 jenis produk harga produk antara harga Rm30 hingga Rm400 dan banyak jenis produk yang semua orang kiri kanan, depan belakang, dari bayi, dewasa sampai orang tua boleh gunakan produk ini dan memang sangat-sangat berkesan.

2. Bantu Anda Rekrut Ramai Ejen

Contoh anda dapat Rm2000 sebulan, jadi macam mane nak banyakkan lagi income jadi anda kena bukak cawangan supaya ramai orang buat sales. kita kan bantu, contohnya kita ada “live online seminar”. Anda orang baru tak pandai lagi nak cerita, tiada masalah saya kan sediakan semuanya. Contohnya kita kan ada event setiap minggu dan anda perlu invite sahaja prospects. Ayat untuk anda invite pun saya akan sediakan. Jadi dalam acara tu saya akan ceritakan macam mane produk, bisnes dan sistem ni akan bantu anda buat duit yang banyak dalam bisens ni.

Bila prospect yang anda invite tu nak sertai, dia kan sertai di bawah organisasi anda. Kalau anda invite 10 orang, 10 orang sertai contoh kalau sorang buat jualan Rm2000 bila anda ada 10 orang anda ada jualan Rm20,000. Jadi ini cara yang mudah macam mana anda jugakan whatsapp untuk rekrut lebih ramai agent.

3. 200% Group Support

Lepas anda sertai saya akan bagi 200% support. Susah nak jumpa benda ni dalam bisnes lain. Apa contoh support ? kita ada training, kita ada one to one training, small group training, weekly traning, monthly training.

Anda boleh belajar dalam masa yang flaksibal, kita juga ada group support seperti whatsapp support, facebook support, youtube support yang boleh bantu anda buat jualan dan kekal semangat dalam bisnes ni.

handle rejection

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

 

carian berkaitan:

cara jana duit, cara jana income, bisnes dengan whatsapp, buat duit dengan whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *