Bisnes Untuk Pelajar – Modal RENDAH & Sangat UNTUNG (18 Tahun Ke Atas)

Apakah peluang untuk dapat income bagi pelajar ? Banyak pelajar yang dah join dengan Bisnes Ultimate dan mereka menjana pendapatan puluhan ribu ringgit dalam sebulan.

Jadi saya akan kongsikan 4 benda penting yang anda sebagai seorang pelajar kena titik beratkan kalau nak dapat pendapatan yang lumayan dengan cara yang betul.

Sebelum itu, saya nak bertanya, kenapa pelajar nak sangat jana pendapatan pada usia yang muda ?

Okay di sini saya banyak bertanya student yang dah pun sertai dengan Bisnes Ultimate, mereka berkata kebanyakan mereka yang berumur 20 tahun ke atas adalah masa untuk mereka fikir tentang masa depan.

Berbeza dengan masa saya pada waktu itu, saya tak banyak fikir tentang pendapatan masa depan.

Tetapi masa kini, mereka kini banyak kehendak dan keperluan yang mereka nak capai pada masa depan.

Jadi sebab itulah, ramai golongan pelajar yang memilih untuk berniaga secara part time.

Jadi 4 kriteria bisnes ini sangat sesuai dan terbukti kepada pelajar. Buktinya ramai pelajar yang dah berjaya dengan bisnes ini.

1) Bisnes Modal Yang Rendah

Modal itu mestilah tidak membebankan. Bila modal itu tinggi, kita akan hadapi risiko.

Sebabnya bisnes ini mempunyai untung dan rugi. Jika kita tiada pengalaman, banyak risiko yang akan kita hadapi.

Jadi kriteria bisnes yang saya bawak ialah modal yang rendah iaitu di bawah RM 100 dan khususnya ialah RM 35.

Anda boleh daftar dan dapat bimbingan penuh daripada team saya sendiri.

Buktinya, ramai student yang jana jualan puluhan ribu ringgit dalam sebulan. Saya akan kongsikan testimoninya nnti.

2) Ada Bimbingan

Kebanyakan student kadang-kadang tiada pengalaman bisnes. Mungkin jual secara sedikit dan kecil-kecilan dalam t-shirt ataupun makanan.

Tetapi untuk buat bisnes sampai kita ada satu kerjaya yang serious, walaupun kita masih belajar. Kita mampu beli kereta, motorsikal, boleh hantar mak ayah ke umrah, boleh bagi duit belanja kepada mak ayah,

Kita perlukan bimbingan.

Jadi apa yang kami sediakan dalam Bisnes Ultimate ialah kami sediakan bimbingan step by step.

Di saat anda daftar dengan kami, anda dah tahu apa yang perlu dibuat step by step.

Dan tugasan dalam bisnes ini adalah fleksibel dan tidak memerlukan modal.

3) Bisnes Yang Proven

Seperti yang kita tahu, sebagai student yang buat bisnes sambil belajar ini perlulah bahagi masa antara belajar dengan buat bisnes, kan ?

Dan belajar pula dalam masa 4 5 6 jam, mestilah penat.

Jadi di sini, mestilah kita nak buat bisnes yang boleh bagi income yang nanti boleh jawab dan tunjuk kepada orang sekeliling kepada ibu, ayah dan rakan-rakan sebagai bukti yang tunjukkan bahawa kita boleh berjaya.

Dan semua ini ada dalam Bisnes Ultimate.

4) Slip Gaji

Kebanyakan bisnes masa kini banyak yang tak boleh offer slip gaji.

Bila bisnes yang tak boleh tawarkan slip gaji, yang tak tunjukkan bahawa kita dapat income. Maka kita tak boleh gunakan bisnes itu kepada pair. Nak beli kereta, rumah dan apa-apa sahaja suatu hari nnti.

Saya bercakap bagi pihak pelajar yang berfikiran jauh yang fikir tentang masa depan. Yang nak ada rumah, kereta dan aset-aset lain.

Kenapa kita nak tunggu lagi 2 3 tahun lagi untuk dapatkan dan penuhi semua itu, sedangkan dari sekarang lagi kita dah boleh buat income.

Anda boleh buat income sekarang, dan tak perlu tunggu 3, 4 tahun lagi .

Katakan anda buat income 3 ribu, 4 ribu, 5 ribu dengan gunakan sistem step by step yang kita sediakan, anda boleh kumpul payslip itu selama 6 bulan.

Payslip itu akan diberikan kepada anda setiap setengah bulan kepada anda. Dan cukup shaja 6 bulan, anda boleh pergi ke bank dan boleh buat pinjaman untuk beli kereta.

So, bila income itu dah stabil, anda boleh bincang dengan kami atau keluarga anda sendiri, anda boleh keluarkan pinjaman kereta anda sendiri.

Dan apa yang kami buat ialah contohnya…

Kita ada seorang student iaitu Abdul Muhaimin yang baru shaja balik daripada mesir dan tak habis belajar tetapi kena balik sebab covid. Dan dia nak buat income.

Apa yang dia buat ialah dia contact saya melalui youtube. Dia ‘pm’ dan saya berikan penerangan tentang bisnes, Selepas itu dia daftar dengan modal yang rendah iaitu RM 35 sahaja. Kemudian dia ikut step by step.

Dalam masa beberapa bulan, jualan dia mencecah RM 26,000 sebulan. Dan income dia hampir dalam RM 2000. Bersih dan ada slip gaji. Itu yang penting.

Ada lagi seorang iaitu Nur Adilah umur 21 tahun dan masih belajar. Dia pon sama, daftar dan masuk step by step dan boleh menjana pendapatan bersih dalam RM 2500.

Jadi modal dengan RM 35 berserta dengan slip gaji dan bimbingan dan juga kelas yang diadakan setiap hari secara online. Dan awak boleh tengok secara fleksibel.

saya sangat bangga dengan orang muda masa kini. berbeza dengan saya dahulu tak suka sangat berniaga.

Mungkin sekarang dah jadi satu trend, keperluan nak bergaya, nak pakai kereta dan semua kehendak-kehendak ini memerlukan duit.

Kebanyakan masa mak ayah kita tak mampu nak sediakan semua ini. Tetapi dengan daftar bisnes ini, kita boleh capai income yang bagus dengan bimbingan yang lengkap.

Bukan saja kereta, apa sahaja yang kita nak kita boleh capai. Selain itu, kita boleh banggakan dan happykan hati mak ayah kita.

Jadi sekarang,

Apa kata kita buat satu keputusan untuk mula bisnes sekarang secara part time. Belajar dan berbisnes, tetapi bahagi masa 1, 2 jam untuk bisnes.

Follow step by step apa yang Bisnes Ultimate buat. Dan, saya akan bimbing anda 200% bagi yang daftar dengan kami. Saya akan bantu anda capai target income anda.

Untuk hubungi saya, boleh komen di link di bawah dan boleh bertnya soalan di ruangan komen.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Amin Kamarudin – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *