4 Cara STUDENT Jana Pendapatan RM2000 Sebulan. Modal RENDAH (18 Tahun Ke Atas)

Bagaimana student yang tiada modal yang besar tetapi boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan bisnes ultimate ?

Jadi, saya akan kongsikan step by step bagaimana student, orang muda atau orang yang tiada pekerjaan boleh jana pendapatan 4 angka sebulan dan konsisten.

Nak bisnes yang untung dan income yang berterusan ?

Join bisnes ultime dengan modal hanya RM35 sahaja.

Dalam dunia sekarang tidak perlu untuk saya memberitahu kenapa student mencari pendapatan sendiri. Saya rasa sekarang ramai anak muda berlumba-lumba untuk buat bisnes.

Dalam Bisnes Ultimate sendiri ramai anak muda berumur antara 20 ke 22 tahun yang masih lagi belajar tetapi mereka dapat menjana jualan yang sangat-sangat hebat hampir RM 30 ribu sebulan dengan hanya bermula dengan modal yang kecil.

Jadi disini, saya nak kongsikan beberapa step yang anda boleh buat untuk dapat income yang besar.

1) Pilih bisnes yang modal rendah dengan pulangan income yang tinggi

Untuk student yang tak kerja yang ada pinjaman ptptn, yang dapat biasiswa tidak semestinya anda tak boleh jana pendapatan yang besar dan tak boleh buat duit.

Itu dulu dan sekarang kita dah ada sistem dan modal bisnes yang boleh bantu anda beli kereta, handphone dan bergaya. Dan itu semua perlukan duit.

Sebenarnya apa yang kita inginkan itu bukanlah menjadi satu kesalahan. Tetapi yang menjadi masalahnya adalah kita tak ada kewangan.

Jadi sebagai student, kita boleh buat bisnes untuk mencapai keinginan dan kehendak sendiri.

2) Produk yang jelas dan tahu siapa target market

Dalam Bisnes Ultimate, market atau pelanggan ini sebenarnya berada di mana-mana sahaja. Dan semuanya adalah berpotensi untuk menjadi pelanggan kita.

Dengan harga produk bermula daripada RM 37 sehingga RM 400 dan majoriti produk berharga bawah daripada RM 100, ia mampu untuk menjualnya.

Di samping barangannya mampu milik dan diperlukan oleh seisi keluarga dari bayi hingga ke warga emas.

3) Dapat bimbingan daripada orang berpengalaman

Dalam Bisnes Ultimate, saya menyediakan step by step untuk anda yang menyertai. Dan anda hanya perlu follow sistem yang saya sediakan sahaja.

Dengan hanya beberapa minggu, anda akan mula nampak hasilnya dengan 4 angka pendapatan.

Antara kpi yang saya set untuk bantu setiap student jana pendapatan dalam masa 7 hari pertama ialah kita akan bantu anda buat sale dan recruit team, agen bisnes atau ahli bisnes di bawah organisasi anda.

Saya akan bantu anda untuk anda bina team anda sendiri.

Bayangkan, kalau kita ada 20 orang team dengan sale RM 1000 sebulan, anda akan ada pulangan RM 21 ribu jualan.

Ini apa yang kami ajar dan semua ini telah disediakan untuk anda yang menyertai team saya.

Buktinya ramai student yang dah sertai Bisnes Ultimate dan mereka rasa senang. Mereka cakap tak ada bisnes yang boleh bantu mereka sampai macam ni.

Jangan risau sebab kami akan bagi training hampir setiap hari secara online dan fleksibel dimana anda boleh akses di mana-mana sahaja.

Kalau ada kelas atau assignment, siapkan dulu kemudian baru bagi masa untuk buat aktiviti yang telah saya sediakan dalam Bisnes Ultimate.

4) Duduk dalam kumpulan

Kita ada group bisnes yang sangat aktif dari kalangan orang perempuan, lelaki, students, orang dewasa dan juga warga emas pon ada.

Apa yang bestnya adalah mereka saling bertukar pendapat, nasihat dan semangat antara mereka especially untuk anda yang baru join.

Jangan risau, semua orang nak tolong dan nak jana pendapatan dengan Bisnes Ultimate.

Dan…

Yang menarik dan saya suka nak beritahu yang Bisnes Ultimate ni mempunyai slip gaji, dan kita di recognize oleh bank. Even students sendiri ramai yang dah boleh beli kereta dengan pendapatan yang tetap bukan tiba-tiba je beli.

Bisnes Ultimate ini tak sama dengan bisnes lain kerana income kami lebih consistent dimana produkboleh repeat order dan bersistem serta mudah untuk buat. Sebab apa yang saya sediakan sangatlah ‘super simple’.

Kalau ada soalan, sila komen di bawah. Saya tersangatlah berbesar hati untuk menjawab

Dan kalau nak join, saya nak ajak anda join Bisnes Ultimate dengan hanya modul RM 35 sahaja. Tak perlu risau kalau lepas ni nak kena join atau bayar 2 ribu, 3 ribu sebab kami bukan scam dan skim cepat kaya.

Semuanya benda yang sah dan memang sangat senang. Anda tak jumpa benda ni di tempat lain dan hanya jumpa di Bisnes Ultimate sahaja.

Jangan lupa klik di link yang diberikan. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Amin Kamarudin – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *