Idea Bisnes Dari Rumah Rm5,000 – Rm10,000 Sebulan

Anda mencari bisnes online yang boleh work from home ? Macam mana nak bina perniagaan dari rumah ? Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Anda nak bisnes yang ada support dan keuntungan yang tinggi atau anda nak income Rm5,000 sebulan atau Rm10,000 sebulan ?

Saya Amin Kamarudin dan saya buat bisnes di rumah dari 2013 mula-mula secara part time kemudian saya buat secara full time bersama partner saya iaitu isteri saya, kami buat bisnes sama-sama.

Saya dari bisnes ultimate dan saya bantu ramai peniaga untuk bina pendapatan lumayan dengan modal yang rendah dan kebanyakan jugak adalah pelajar. Jadi dalam dunia sekarang saya rasa tidak perlu bagitau kenapa pelajar mencari pendapatan sendiri.

Saya akan kongsi bukan teori tapi praktikal yang membolehkan saya work form home yang mempunyai kebebasan masa dan kehidupan saya lebih baik dari saya bekerja makan gaji di oil & gas dahulu.

bisnes online

Idea Bisnes Dari Rumah Rm5,000 – Rm10,000 Sebulan

1. Produk Kesihatan

Satu bidang atau satu industri yang sangat-sangat tinggi permintaan setiap hari iaitu dalam bidang kesihatan. Penting tak produk kesihatan ? Takkan pening sikit pergi hospital, kita pun sekarang takut pergi hospital sebab covid, betul ?

Jadi sekarang ramai orang cari suplimen, vitamin atau makanan tambahan. Katakan lah kalau kita ada resdung, lelah, gastrik, selalu penat, kolestrol atau ada masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam. Kita mesti cari sesuatu yang berkesan. Jadi ada tak kawan-kawan kita yang guna produk-produk macam ni ? Mungkin ada tapi tak cukup ramai. Katakan lah kawan kita ada masalah resdung, resdung ni adalah masalah yang tak boleh sembuh tapi simptom dia kita boleh kurangkan dengan jerawat tak datang, tak bersin dan sebagainya.

bisnes onlien

Salah satu market terbesar adalah jual produk kesihatan, cuba tengok sekeliling kita ada tak kawan kita ada masalah kesihatan atau kecantikan seperti contoh yang saya sebutkan di atas. Jadi tak semua masalah tu nak pegi hospital dan anda boleh supplay produk tu kalau tak dia akan beli di famasi atau klinik jadi biarlah dia beli pada kita.

Jadi kalau kita nk supplay jugak kita tak boleh supplay saja-saja kita kena ada pakar pemakanan vitamin. Dalam bisnes ultimate kita memang ada training ni dan akan buat setiap bulan bukan itu sahaja banyak lagi taknik-taknik macam mana nak menjual, cara buat marketing, cara follow up semua benda ni kita boleh buat.

Benda ni kami dah buat sejak dari 2013 lagi, bayangkan jualan sebulan 6 angka. Daripada rumah sahaja tak ada staff pun jadi anda pun boleh buat benda ni. Saya boleh ajar step-by-step dan partner saya pulak akan bantu tantang produk, close sales dan kami akan bantu anda untuk bina bisnes dari rumah.

2. Market Produk Untuk Kecantikan

bisnes online

Saya dulu pun pernah buat bisnes untuk kecantikan jamu itu dan ini tapi orang tak datang balik sebab produk tak cukup berkesan. Produk tak cukup berkualiti, penat kita jual tapi orang beli sekali je tapi bila buat bisnes yang kita buat sekali tapi hasil berkali-kali. Setiap bulan pelanggan datang, banyangkan berapa ramai kawan kita ada masalah jeragat atau berapa ramai ada masalah jerawat lelaki atau perempuan semua sama sahaja semua nak tingkatkan kesihatan kulit.

bisnes online

Dan produk ni mempunyai harga mempu milik dan murah, jauh lebih mudah daripada harga produk-produk kesihatan dan kecantikan dekat famasi. Jadi benda ni yang kita nak, betul tak ? Kita bagi produk dekat kawan kita dan dia kata terima kasih sebab bagi produk ni sebab saya seronok sangat sebab kesan bagus dan harga berpatutan.

Produk ni akan habis antara 1 bulan atau 1 bulan setengah jadi bila habis pelanggan akan datang beli untuk dapatkan produk dari kita. Bisnes ni memang anda boleh buat sebab kesihatan dan kecantikan bukan jenis bermusim. Cuma kadang-kadang kita jual produk tapi kita ada satu produk sahaja, tapi dalam bisnes ni ada 40 produk lebih semua jenis kecantikan dan kesihatan kita ada produk untuk atasi masalah tersebut.

3. 100% Online

bisnes online

Boleh buat online walaupun kawan kita dekat Johor kita dekat KL kita tetap boleh jual dekat dia, dia hanya bank in secara online, kita order produk dekat sistem online, order online, penghantaran pun diuruskan siap ada insuran semua pun online. Kita juga boleh tengok berapa keuntungan kita secara online atau nak tengok keuntungan agent bawah kita pun boleh tengok secara online. Memang seronok sebab semua boleh kawal di hujung jari sahaja.

Bestkan, sebab masa lockdown tak boleh langsung cod atau pergi pejabat post kita boleh guna sistem online. Tapi nak buat secara offline pun boleh, terpulang pada kita tapi bisnes ni boleh buat secara online. Walaupun kedai tak boleh bukak tapi bisnes boleh jalan, kami punya sales naik 200% masa pkp sebab permintaan produk kesihatan dan kecantikan tinggi.

Kita ada support, produk dan sistem yang boleh bantu anda. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

bisnes untuk pelajar

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

bisnes mudah, bisnes untuk pelajar, bisnes modal rendah, bisnes untung besar

Leave a Reply

Your email address will not be published.