Jana Pendapatan RM2,000 Sehari Secara Berterusan [Teknik Terbaru]

https://www.youtube.com/watch?v=-79Gh4ugoZ4&t=303s

Dalam artikal ini kami akan tunjukkan anda cara bagaimana nak jana pendapatan RM2,000 sehari dengan cara yang betul. Pendapatan yang berterusan dan terus bertambah bulan demi bulan.

Strategi ni kami dah guna sejak tahun 2013 sampai lah sekarang. Dan ini adalah satu-satunya cara yang berkesan dalam keadaan ekonomi yang gawat.

Dan cara ini digunakan oleh ejen-ejen yang mendaftar di bawah kami.  Di antaranya ialah Pn Amizah Azid.

Beliau menjana pendapatan belasan ribu sebulan dengan jualan 4 angka sehari.

cara jana juala rm2000 sehari

Pelanggan Tak ‘Repeat Order’

Dulu kami kerja keras untuk dapatkan pelanggan baru. Produk yang kami jual tak lah mahal. Produk popular. Bungkusan pun cantik.

Ada model dan ada kelulusan KKM.

Tapi dari 20 pelanggan baru sebulan, hanya 2 yang repeat order bulan seterusnya.

Kami jadi bingung. Teknik follow up dah OK, layan pun ramah mesra dah. tak tahu mana silapnya.

Teknik P.C.P

Terima kasih pada Teknik P.C.P yang kami buat. Kami akan terangkannya step by step.

Produk Yang Berkualiti

Produk yang kami pilih untuk bisnes mestilah berkualiti, selamat dan berkesan. Kami tak pilih sebarangan.

Ada 3 cara untuk pilih produk yang betul-betul menggembirakan pelanggan:

1) Kos Pelaburan: Jenama produk yang komited akan sanggup labur modal yang tinggi semata-mata untuk hasilkan produk yang bermutu tinggi.

2) Pakar Di Sebalik Produk: Bukan senang nak hasilkan produk yang  mampu menghasilkan repeat order yang tinggi. Dan bukan murah nak bayar gaji saintis-saintis yang hebat dalam bidang mereka.

3) Legasi Syarikat: Berapa lama sudah syarikat itu bertahan ? Kalau lama, itu bermaksud produk yang dikeluarkan adalah berkualiti.

jana income rm2000 sehari

Pelanggan Baru + Setia

Walau sehebat mana pun teknik pemasaran, tapi kalau produk tak berkesan, pelanggan akan beli sekali sahaja.

Tanpa pelanggan yang ‘repeat order’ setiap bulan, susah untuk anda kekalkan jualan ribuan ringgi sehari.

Anda perlukan pelanggan baru dan lama. Barulah tak penat asyik cari pelanggan baru setiap bulan.

Hasil dari teknik PCP, 80% jualan harian kami datang dari pelanggan setia. Selebihnya ialah pelanggan baru.

jana income rm2000 sehari

Dengan teknik ini, jualan harian dan bulanan kami semakin hari semakin tinggi. Produk kami tak bermusim. Sepanjang tahun ada permintaan.

Teknik Close Sales

Lepas gunakan teknik PCP anda juga perlu mahir daam teknik close sales. Kami kongsikan Teknik BPL secara ringkas:

1) Beri Perhatian

Pastikan anda dengar dulu apa masalah sebenar pelanggan. Jangan gelojoh tak jual. Mendengar dengan baik akan buat pelanggan sukakan anda tanpa mereka sedar.

Proses selepas itu akan menjadi senang.

2) Penyelesaian Masalah

Lepas dengar barulah layak untuk anda berikan solusi yang anda ada. barulah tepat dengan masalah sebenar yang pelanggan nak.

3) Layanan

Layanan yang mesra dan sabar adalah kunci untuk pegang pelanggan. Walaupun pelanggan tak jadi beli masa tu, mereka akan ingat dan kembali pada anda nanti.

Sekian,

Amin Kamarudin & Norfaziela Mohd Noor @ Work From Home Expert

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *