Marketing Free Tapi Untung Besar

Macam mana nak buat free marketing tapi pelanggan datang setiap hari. Setiap hari dengan konsisten, saya dah buat benda ni sejak tahun 2013 lagi. Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya Amin Kamarudin, saya work from home sejak beberapa tahun lepas dan saya nk kongsi cara ni dengan anda. Ramai sekarang yang keliru mungkin dah habis banyak kos dekat marketing berbayar atau mungkin dah habiskan banyak masa dekat marketing free buat itu dan ini tapi masih tak dapat pelanggan setiap hari.

Saya jenis tak sabar, masa tu saya adalah staff oil & gas dan saya ada sedikit masa untuk buat bisnes saya. Saya buat bisnes bersama saya punya partner iaitu Master Ziela. Saya jenis kalau saya buat sesuatu benda saya nak jadi dan boleh bagi untung besar dan untung dalam tempoh masa yang lama.

Bila saya kaji dan tanya orang pengalaman dan mereka cadangkan saya satu benda. Saya nk bagi tau cara untuk kita buat pemasaran percuma yang effective salah satunya ialah menggunakan youtube. Kenapa youtube ?.

Marketing Free

1. Youtube adalah platform 2 terbesar di dunia. Pertama carian terbesar ialah google dan ke dua ialah youtube kita tak perlu bayar apa-apa hanya ada gmail kita boleh terus buat. Kita boleh buat pasif marketing, bila kita buat sekali kita boleh injoy banyak kali sebagai contoh video yang saya buat 2013 atau 2014 hari ni video-video tu masih lagi bagi jualan 4 hingga 5 angka dekat saya. Bayangkan benda kita buat dulu tapi sampai hari ni kita injoy. Apa yang anda buat hari ni mungkin 5 tahun lagi anda akan injoy saya dah buat 8 tahun tapi masih lagi injoy dengan apa aktiviti yang saya buat dulu.

untung besar

2. Bila anda dah pilih cara pemasaran youtube ni, anda kena buat video. Video apa yang anda kena buat ? Saya buat video tentang gout sebab saya ada bisnes, saya supplay bisnes dari orang dengan ada 40 lebih produk yang effektif. Saya nak cerita video tentang gout tu, apa yang belaku ialah ramai orang datang dari video tu dan hampir setiap hari daripada satu masalah sahaja orang datang nak beli produk. ” saya punya gout tak selesai, dah makan macam-macam tak elok-elok” jadi bayangkan lah baru satu masalah dah boleh bagi kita order hampir setiap hari.

3. Bila kita buat video, bila orang jumpa video kita orang akan spend masa dekat video kita kemudian bila dia habiskan mungkin seminit atau 2 minit dekat video kita youtube akan seronok. Youtube bila tengok kita ni bawak orang kepada youtube jadi youtube akan cuba untuk iklankan. Akan cuba untuk promotkan video yang kita buat kepada ramai orang. Kita akan dapat banyak view, banyak subscribed dan yang paling peting kita dapat ramai pelanggan yang datang setiap hari kepada kita lagi dan lagi. Ini apa yang belaku pada saya dan partner saya.

untung besar

Orang tanya, macam mana nak buat video ? Macam mana nak buat youtube ? Guna google dan anda kena buat anda punya channel dan mula buat konten. Apa konten nak buat ? Kita pernah jual produk kita dekat ramai orang jadi kita tahu apa produk kita boleh selesai dan cerita kita hanya cerita sahaja apa manfaat produk kita dan apa produk kita boleh bantu selasaikan masalah orang leboh bnyak kita buat video lebih bagus.

kalau anda boleh guna facebook, instgram, whatsapp sebenarnya sama juga dengan youtube cuma ada kena tahu permulaan cara macam mana nk mulakan dengan betul. Berapa panjang video, cara nak rakam, car apilih topic atau macam mana nak siapkan channel. Saya boleh bantu anda dengan pengalaman yang saya ada sejak 2013. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

handle rejection

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

 

carian berkaitan:

marketing free, untung basar, modal kecil, buat duit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.