Bagaimana Network Merketing Bagi Pendapatan Besar Dengan Modal Rendah

Macam mana network marketing boleh bagi anda satu bentuk pendapatan yang lumayan, walaupun dengan modal yang rendah. Tonton video di bawah sampai habis.




Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

Saya nak kongsi perjalanan saya buat bisnes network marketing, saya dah bebas masa sejak tahun 2016. Saya dah dapat macam-macam daripada network marketing pergi overseas setiap tahun sejak tahun 2017 dan alhamdulillah saya dah bantu ramai yang berjaya dalam bisnes ni. Mereka injoy dengan pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan.

Bisnes network marketing tiada beban sebab syarikat sediakan sistem dan facility . Kita ada website untuk order dan hantar barang, barang ada insuran, ada sistem untuk buat pembelian atau kira keuntungan semua tu syarikat sediakan.

network marketing

Daripada R&D, unit akaun, unit pemasaran, dan simpan barang semua tu syarikat sediakan untuk pengedar buat bisnes. Kita tak payah bayar 1 sen pun gaji mereka tetapi kalau ada masalah produk ke apa syarikat yg selesaikan dan syarikat juga keluarkan produk. Kita tak perlu keluarkan apa-apa modal tapi kita hanya terima produk yang sudah siap, berjenama, kualiti, ada kajian dan ada beribu-ribu testimoni menyebebkan kita tiada masalah nak jual, ini yang bestnya bisnes network marketing ni.

Daripada produk kita sebagai pengedar untuk syarikat network marketing, apa tugas kita ialah kita nak memasarkan pada market, pasarkan pada ramai orang bayangkan satu kedai kalau ada setakat 30 pelanggan sahaja apa jadi pada kedai runcit tersebut. Mana-mana kedai yang ada kebanyakkan kedai tu akan tutup, jadi bila kita nak buat income banyak kalau bisnes jenis untung ni kita kena ada banyak kedai.

Saya dulu ada kedai baju, satu kedai baju dah berapa puluh ribu kalau nak buat lagi satu berapa puluh ribu lagi saya kena keluarkan dan belum tentu ramai orang akan datang.

Tapi dalam bisnes network marketing ni bila nak orang ramai datang contoh kita mungkin bolej jual pada 100 atau 200 orang dekat dalam network kita dekat facebook ke online atau offline. Dengan jualan dalam 100 orang mungkin kita boleh dapat 4 atau 5 angka sebulan.

Tapi macam mana yang anka buat income banyak jadi anda kena dapatakan banyak pelanggan, tapi masa kita limited kita tak dek masa hanya ada dalam 3 atau 4 jam sahaja mungkin sebab buat secara part time. Macam mana nak tarik ramai pelanggan ? Dengan Bisnes network marketing kita boleh bukak cawangan tanpa kita keluarkan modal.

Banyangkan kita boleh bukak banyak cawangan, dalam cawangan kita ada 100 atau 200 contact network yang mereka pun boleh support masalah kesihatan atau kecantikan. Ini yang best, syarikat support kita dengan produk da bagi kita keuntungan yang tinggi.

Keuntungan yang kita bole dapat dalam network marketing atas 71.5%, banyakkan ? Lepas tu kita tak perlu bukak kedai atau tak bawah cari pekerja sebab semua dah disediakan. Akuan, staff, pelanggan server semua bekerja di belakang kita.

network marketing

Kita dah tak perlu fokus nak buat produk, bahan mentah, sistem akuan, kira untung rugi dan lain-lain kita tak payang buat semua tu. Semua dah disediakankan kerja kita hanya fokus pada aktiviti buat duit iaitu memasarkan produk dengan buat marketing, prospecting, kenalkan produk pada kita punya team itu sahaja kerja yang kita kena buat.

90% dari urusan bisnes ni sudah disediakan oleh syarikat. Bila saya terjun dalam bisnes ni, sebelum ni saya dah bnyak buat bisnes biasalah kita kena urus kedai, staff, dekoretion, marketing, branding dan banyak lagi yang kita ken auruskankan dan banyak peniaga yang saya perasan banyak habiskan masa uruskan benda-benda ni.

Jadi apa aktiviti buat duit ? Buat jualan lah. Apa aktiviti yang berkaitan dengan jualan ? Buat marketing.

Bila saya masuk dalam bisnes network marketing Shaklee ni apa yang belaku ialah kerja saya hampir 100% fokus apa aktiviti buat duit dengan kenalakn produk pada kita punya market dan tak perlu banyak satu sen pun tapi boleh injoin income puluhan ribu setiap bulan

Tapi ada syarat produk mesti mampu milik, market besar dan mesti bagi kepuasan pada pelanggan atau keberkesanan. Dari itu mudah, apa bisnes network yang recommended dia ada banyak network marketing dekat dunia jadi dekat Malaysia pun ada tapi banyakkan yang besar-besar founder in US.

Macam saya, saya buat Shaklee sangat mudah sebab by kajian, by statistik saya boleh pegang pelanggan atas 20 tahun. Setiap pelanggan yang datang ikut kajian dalam Shaklee 20 tahun penggunaan produk. Produk habis sebulan atau sebulan setengan.

Kita kena pilih network marketing yang terbaik yang boleh guna, mudah jual, harga berpatutan, berkuatiti dan banyak lagi jadi sebelum nak buat kena kaji dulu. Saya sangat injoin dengan kehidupan saya dengan bisnes network marketing.

Dalam bisnes ultimate kami akan bantu anda bina bisnes untuk permulaan, walaupun anda tiada pelangan tapi kita ada 3 stap untuk anda buat jualan dan buat income dengan Shaklee setiap bulan. Sila klik link ini untuk [Penerangan Bisnes]

buat duit dengan instagram

Kelas Online Percuma Dalam Komuniti Bisnes Ultimate

Jangan lupa klik di link di bawah. Komen, share dan subscirbe dengan kawan-kawan anda yang lain untuk manfaat bersama.

💰 Facebook Passive Income Community (Masuk Percuma)

Facebook Group Passive Income Community (PIC) ialah mastermind group yang menghimpunkan ramai peniaga yang nak capai impian masing-masing. Saya adakan kelas tentang marketing, sales dan cara kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Jom sertai kami.

🚻 Facebook Bisnes Ultimate – (Like & Follow Saya)

Belajar secara percuma cara bina bisnes dari rumah dalam FB Live saya setiap minggu. Anda perlukan motivasi untuk terus semangat dalam apa yang anda buat.

🔮 Instagram Amin Kamarudin – (Follow Saya)

Dapatkan tips bisnes dan motivasi harian dari Ig saya.

YouTube Bisnes Ultimate(Youtube Saya)

 

 

 

carian berkaitan:

untung tinggi, modal rendah, network marketing, bisnes network marketing

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.