Pengedar Shaklee Klang Dan Sekitar: Nur Solehha

Sedang Mencari Produk Shaklee Di Klang ? Nur Seorang Pengedar Shaklee Klang Yang Aktif. Izinkan Nur Bantu..

Klik untuk tempah

Nur Pengguna & Pengedar Shaklee Klang Aktif

Sebelum ini, saya seorang yang sangat susah untuk demam, selesema, batuk. Tapi tahun lepas, saya telah diuji nikmat kesihatan olehNya (jangkitan di bahagian mulut iaitu radang sudut bibir atau juga dikenali sebagai angular stomatitischeilosis dan perleche. Saya terima dengan redha. Itu semua ujian hanya sebab Allah saying pada saya. Allah ingin hapuskan dosa-dosa saya yang lepas dan Allah ingin naikkan darjat saya sebagai seorang hambaNYA. Tambahan pula, mungkin juga Allah rindukan rintihan saya memohon doa dan pertolongan kepadaNya. Jadi apa saya buat? Sebagai seorang Muslim benar kita yakin dan percaya mohon doa, usaha, ikhtiar dan tawakal.

          Jadi, saya pun ikhtiar pergi ke Pusat Kesihatan Universiti(PKU) saya untuk mendapat tahu saya sakit apa, apa langkah nak rawat dan sembuh. Dr di PKU itu nasihatkan untuk sambal ambil pemakanan cukup nutrisi lebih-lebih lagi Vitamin B-complex, pakai pelembab bibir dan minum air banyak-banyak. Setelah ubat dan vitamin habis dimakan, tidak lama kemudian sakit radang bibir itu mula semula saya perlu hadap.

          Betapa agak terseksanya saya, bila mana saya terpaksa hadkan diri untuk makan makanan kegemaran saya (Masak Lemak Cili Padi, Asam Pedas dan makanan-makanan lain yang pedas). Saya sudah tidak dapat tahan kepedasan menyebabkan saya hanya dapat makan masakan sup-sup sahaja dan rebus-rebus sahaja. Sedih sangat ketika itu. Di samping itu, beberapa ahli keluarga dan rakan-rakan juga sudah mulai kerap bertanya kenapa dengan bibir pecah, berdarah? Apa sudah jadi? Perasaan masa tu Allah sahaja yang tahu. Sebabnya

Salah seorang pelanggan Nur

          Oleh sebab persoalan sebegitu, saya dan Ibu ambil keputusan jumpa dengan Dr.Pakar Kulit dan biasalah, banyak juga kewangan perlu korek keluar tapi disebabkan sudah tidak tahan dengan had makan yang disebabkan sakit bibir, saya pun ikhtiar lagi untuk betul-betul nak sembuh. Dr.Pakar Kulit juga telah sahkan saya memang sudah ada infection di bibir. Saranannya ketika itu ialah, saya perlu berhenti pakai pelembab bibir yang sedia ada guna(mungkin tidak sesuai atau alergik dengan bahan yang digunakan). Dr nasihatkan juga untuk saya teruskan pakai Vaseline sebagai pelembab bibir kerana ianya bagus dan B-complex untuk bantu permasalahan bibir yang saya hadapi. Dr berikan juga ubatkan untuk hentikan keradangan saya (ada bahan steroid, jika ambil dalam jangka masa panjang, beri kesan pada anggota badan). Jadi, setelah habis ubat-ubatan yang Dr berikan, saya pun sudah pulih sedikit demi sedikit.

Alhamdulillah dengan izinNya, tanpa ragu-ragu lagi saya pun ambil keputusan untuk hubungi Master Amin dan Master Ziela (mentor bisnes saya) untuk saya beli produk Shaklee B-complex with Folic Acid dan Ostematrix. Hal ini kerana, badan kita sememangnya perlukan nutrisi yang cukup untuk melakukan kerja metabolism dalam badan kita dengan sebaiknya. Memang terbukti berkesan dalam masa seminggu sahaja, bibir saya sudah tidak terlalu kering seperti sebelumnya, tidak berdarah, tidak pecah. Saya sudah pulih Alhamdulillah. Saya sudah boleh makan pedas, bibir sudah warna pink dan ikut warna aliran darah saya.

Tambahan juga, niat asal sememangnya hanya ingin sembuh dari sakit bibir tu sahaja tapi penangan produk Shaklee ini membuatkan saya sentiasa bertenaga, tidak migraine lagi, sakit-sakit belakang sudah makin tiada, meredakan period pain (senggugut), memori dan memori lebih senang ingat, lebh fokus, kejang dan cramp kaki makin berkurang, selesa dan senang tidur, dapat bangun tidur dalam keadaan baik (tidak pening/pitam), dapat kawal emosi dalam setiap perkara (cool dan steady sentiasa) serta tulang-tulang saya juga semakin kuat. Jika tidak dulu, salah sikit je mula lutut sakit lah, lenguh lah dan macam-macam lagi. Tapi setelah ambil 2 produk Shaklee ini, dapat banyak improve kesihatan diri Alhamdulillah.

Saya bersyukur sangat diberi peluang untuk sembuh dengan produk semula jadi Shaklee ini. Saya juga tidak sabar ingin beli produk-produk Shaklee yang lain untuk saya, keluarga dan orang tersayang jadi sihat dan cantik. Justeru, saya pasang niat sungguh-sungguh saya ingin sertai bisnes bersama Shaklee ini sampai bila-bila sebab saya nak bantu ramai orang lagi untuk jadi sihat dan cantik inshaa ALLAH amin..

Nur Boleh Bantu Anda Dapatkan Shaklee

Sebagai Pengedar Shaklee Penang aktif, Nur sediakan servis di bawah:

  • Nasihat cara mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan yang terbukti berkesan.
  • Cadangan produk yang sesuai dengan punca masalah anda.
  • Penghantaran produk ke rumah anda.
  • Bimbingan cara pengambilan berkesan.
  • After sales servis untuk pastikan masalah anda selesai dengan produk Shaklee.
  • Pendaftaran sebagai Ahli Eksklusif Shaklee untuk 25% diskaun.
  • Bimbingan perniagaan untuk jana pendapatan 4 angka sebulan.

Soalan Lazim

Soalan 1: Bagaimana nak dapatkan produk Shaklee yang murah ?

Jawapan : Boleh hubungi Nur untuk dapatkan harga Shaklee paling murah. Aten akan bantu. Klik butang biru di bawah.

Soalan 2: Boleh kah produk Shaklee bantu atasi masalah saya ?

Jawapan: Produk Shaklee ialah vitamin semulajadi yang sudah diuji dan digunakan lebih dari 100 tahun. Ada 100,000 ujian kualiti setiap tahun dan sudah RM1 bilion kos sudah dilaburkan. Jadi YA Shaklee menjamin produknya berkesan.

Tetapi pastikan anda dapatkan produk dari Pengedar Shaklee yang arif tentang penggunaan produk. Yana adalah pengedar terlatih.

Soalan 3: Ada kesan sampingan tak ?

Jawapan: Produk Shaklee adalah semulajadi. Ibarat anda makan sayur dan buah buahan yang bebas bahan kimia. Jadi Shaklee tak ada kesan sampingan negatif pada tubuh.

Cara Menempah/ Dapatkan Nasihat

Nak dapatkan produk Shaklee dengan cepat boleh terus hubungi Nur 01139341786 (Nur) atau klik butang di bawah:

Carian berkaitan:

  • pengedar shaklee klang
  • ejen shaklee pelabuhan klang
  • stokis shaklee pulau indah
  • stokis shaklee klang
  • beli shaklee di klang
  • cawangan shaklee klang