Produk Paling Laris Dan Tinggi Keuntungan [ High Repeat Order ]

produk paling untung

Semua peniaga nak produk paling laris dalam bisnes mereka. Tapi ramai yang salah langkah. Mereka hanya fokus pada teknik pemasaran.

Itu adalah mitos yang pernah diajar oleh salah seorang mentor bisnes yang agak terkenal di Malaysia. Hasilnya walaupun beribu ringgit habis untuk ‘marketing’ bisnes itu terpaksa tutup tak sampai 10 tahun.

Klik butang dibawah

produk paling laris

Kenapa Produk Yang Betul Sangat Penting ?

Mudah saja jawapannya. Buatlah apa pun tapi kalau pelanggan tak dapat kesan yang mereka nak, mereka hanya akan beli sekali saja.

Selamat tinggal ‘repeat order’.

Kalau tak, takkanlah jenama-jenama popular di dunia menghabiskan berjuta-juta dollar untuk penyelidikan produk.

Betul tak ?

Bagaimana Memilih Produk Paling Laris Dan Tinggi Untung ?

Tak guna tinggi untung kalau pelanggan beli sekali saja.

Anda nak untung tinggi tapi ‘repeat order’ pun tinggi. Jadi, kena baca tulisan saya betul-betul.

1) Kekuatan Syarikat Dan Jenama

Ada seorang peniaga dari Kedah mengadu pada saya. Sebelumni beliau ada bisnes yang sangat untung. Tapi tiba-tiba syarikat terpaksa berhentikan produk atas faktor kewangan. Rupanya tuan punya syarikat dah habiskan duit untuk joli. Bisnes beliau tumbang begitu saja.

Kalau anda pernah berniaga, anda mesti pernah dengan kisah macam ni. Jaadi jangan ulang lagi walaupun betapa cantiknya rupa kotak atau model yang mereka letak.

Pokok pangkal kekuatan syarikat/ jenama itu anda kena tengok dari berapa lama ia sudah bertahan.

Bisnes yang saya tawarkan sudah bertahan lebih dari 62 tahun didunia. Malah lebih lama dari Petronas. Maksudnya ia dah ‘survive’ 6 kali kejatuhan ekonomi dunia. Dah terbukti kukuh.

2) Berkualiti & Berkesan

Tengok pada kos pelaburan yang ‘berani’ dilaburkan.

Bisnes Ultimate memasarkan produk bisnes yang sudah dikaji dengan mendalam. Lebih dari RM1 bilion untuk penyelidikan dan perkembangan produk.

Ia mempunya pusat penyelidikan dan lebih dari 40 saintis bertaraf dunia.

Semua ini semata-mata untuk hasilkan produk yang dijamin berkesan. Barulah pelanggan repeat order.

3) Habis Dalam Masa Sebulan

Anda nak pelanggan kembali membeli setiap tahun atau setiap bulan ?

Sudah tentu setiap bulan.

Jadi bila produk berkesan dan habis, pelanggan akan datang membeli setiap bulan selama bertahun-tahun.

Dari seorang pelanggan anda dapat keuntungan yang berlipat ganda dari pemasaran sekali saja. Untung kan ?

Dan kajian menunjukkan di US setiap pelanggan menggunakan produk ini selama 17.8 tahun.

Bayangkan lagi seorang pelanggan berikan keuntungan RM50 setiap bulan. Jika 1000 orang pendapatan bulanan anda ialah RM50,000.

Kesimpulan

Semua ‘repeat order’ ini tak akan berlaku jika produk anda ‘cap ayam’. Anda hanya akan dapat kesan sebegini bila kualiti produk itu terlalu bagus.

Daftar

Jangan tunggu lagi. Ramai yang dah berjaya membina pendapatan ribuan, puluhan ribu dan ratusan ribu ringgit sebulan dengan bisnes ini.

Anda pun boleh. Kami sediakan latihan bisnes percuma untuk anda yang mendaftar.

SIla lihat video dibawah dan klik butang yang diberikan.

Video untuk lelaki




Video untuk wanita




produk paling laris

Carian berkaitan: produk paling laris, produk laris untuk bisnes, produk paling untung untuk bisnes, cara pilih produk untuk bisnes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *