4 Teknik Berkesan Bina ‘2nd Income’ Tanpa Pengalaman Bisnes Dan Modal Beribu Ringgit

Bercuti Ke Seluruh Dunia… Membeli Belah… Duit Banyak… Hidup Lebih Mewah… Dan Keuntungan Terus Masuk Tanpa Berhenti !

Perhatian pada pekerja dan peniaga yang nak bina perdapatan lumayan, bersistem dan bertahan lama (recession proof), anda kena tengok video ini

semianr 2nd income

Survival zaman sekarang sangat mencabar. Ada kerja tak bermakna senang. Gaji RM 7,260 dah pun dikira miskin bandar (B40). Dulu orang buat 2 kerja. Sekarang ada yang sampai 3 kerja. Tambah dengan bisnes lagi.

Masa dengan keluarga terkorban. Tapi masalahnya hidup masih tak berubah. Kewangan masih tenat walaupun dah macam-macam anda cuba.

Samapai bila ?

Anda TAK NAK HIDUP MACAM NI !

Sekarang tanya diri anda…

Adakah anda nak side income ribuan/ puluhan ribu ringgit sebulan ?

Anda nak teruskan berkerja tapi hujung bulan gaji licin ?

Sampai bila anda suami isteri nak bergaduh pasal duit ?

Anda yakin jika anda bagi komitmen seperti anda kerja, anda boleh dapat lebih banyak ?

Adakah anda sanggup cuba berubah untuk ada pendapatan yang lebih lumayan ?

Adakah anda sanggup labur masa, tenaga dan sedikit modal untuk dapat RM500 – RM1,000 sehari dalam 6 -12 bulan akan datang ?

seminar perniagaan

Maklumat Sesi:

Tarikh: 13hb April 2019 (Sabtu)

Masa: 9.45 pagi-1.00 t/hari

Lokasi: Sunway Velocity, Cheras Maluri (Seberang IKEA)

PENDAFTARAN DIBUKA !

________

Tarikh: 20hb April 2019 (Sabtu)

Masa: 9.00 pagi-12.00t/hari

Lokasi: Al-Amin Learning Center, Jln Pasir Hor, Kota Bharu

PENDAFTARAN DIBUKA !

semianr 2nd income

Siapa Bisnes Ultimate ?

Kumpulan perniagaan yang ditubuhkan oleh En Amin Kamarudin & Pn Norfaziela Mohd Noor. Kami mula berniaga sejak tahun 2009. Sekarang jualan bulanan kami melebihi 6 angka sebulan. Dan semua ini hasil dari 4 sistem bisnes yang kami amalkan.

Sepanjang tempoh ini Bisnes Ultimate berjaya melahirkan ramai peniaga part-time dengan jualan bulanan 5 angka sebulan.

Dan semua ini hasil dari modal permulaan yang sangat rendah.

Dalam sesi ini kami akan berkongsi…

  • Kenapa sekarang adalah masa terbaik untuk bina pendapatan ke-2 yang berterusan.
  • Bagaimana memilih bisnes dan produk yang menguntungkan dan berpanjangan.
  • 4 formula yang terbukti berjaya bina pendapatan tambahan 4-5 angka sebulan tanpa modal besar dan pengalaman.
  • 5 sistem bisnes yang berjaya melahirkan side income lumayan dan berkekalan.
  • 3 cara mengatasi rejection dalam membina perniagaan yang berjaya

Ada produk, sistem dan group support… Lengkap !

Kami dah biasa latih peniaga baru dan lama.

Masalah kurang keyakinan, tak pandai, sibuk, kurang sokongan keluarga dan kekangan modal dah jadi asam garam. Itu semua tak penting.

Asalkan anda nak, kami akan tunjukkan jalannnya.

Ada peniaga yang bermula tanpa ilmu dan keyakinan. Sekarang selesa dengan jualan puluhan ribu ringgit sebulan.

Yang penting, anda sanggup buat keputusan untuk berubah. Yang lain, ikut resepi kami.

Kenali Kami

seminar perniagaan

Mohd Khairul Amin Bin Kamarudin & Norfaziela Mohd Noor sudah melatih lebih dari 200 peniaga secara individu sejak dari tahun 2013.

Mereka menawarkan bimbingan lengkap dari pemilihan produk, teknik pemasaran, teknik jualan, follow up dan kepimpinan organisasi. Latihan secara one on one, kumpulan kecil dan seminar.

Mereka juga adalah founder kumpulan perniagaan Bisnes Ultimate yang mempunyai ribuan peniaga dan pelanggan di seluruh Malaysia.

Dianugerahkan sebagai Top Recuiter bagi 3 bulan berturut-turut oleh salah sebuah syarikat networkmarketing yang tertua di dunia. Juga mempunyai 6,000 YouTube subscriber.

Selain melatih peniaga secara holistik, mereka telah menikmati pendapatan, percutian dan pelbagai insentif dari kejayaan perniagaan mereka.

Mereka percaya untuk memiliki pendapatan yang lumayan, anda tak perlu modal besar.  Tapi mesti ada produk, mentor, ilmu dan sokongan yang betul.

semianr 2nd income

Program Sokongan Bisnes Ultimate







peluang bisnes

peluang perniagaan

peluang bisnes

peluang bisnes

Testimoni Peniaga

peluang bisnes

peluang bisnes

idea bisnes

Dan banyak lagi.

semianr 2nd income