Skip to content

Success Stories

International Incentive Trip Qualifier

International Incentive Trip Qualifier ke pelayaran mewah ke Mediterranean Sea

Master Coordinators Awards August 2018

Dinobatkan tahap tertinggi dalam perniagaan Shaklee.

Dijemput sebagai Impact Speaker di National Convention 2017/ 2018 dihadapan 3000 peniaga dari seluruh negara.

Top 3 Enrollment November 2017 (Sign Ups)
Kami menang 2 bulan berturut-turut.  Ini ialah adalah pertandingan bagi pengedar yang mengumpul paling banyak penyertaan ahli baru dengan belian RM300.

Alhamdulillah kami adalah ‘The Best Recruiter’ dalam Malaysia.

Top 3 Enrollment October 2017 (Sign Ups)
Kami menang award ‘sign up’ paling banyak untuk bulan Oktober 2017. Alhamdulillah!


Kejayaan Organisasi Bisnes Ultimate


Encik Kadri Sharudin

Beliau masih seorang Project Engineer di salah sebuah syarikat pembinaan di Kuala Lumpur. Tapi dalam masa yang sama beliau menikmati pendapatan sampingan 4 angka dari bisnes ini. Dengan sistem bisnes yang berkesan, sesiapa saja boleh menjana pendapatan tambahan yang lumayan.

Puan Nor Amizah Azid

peluang bisnes

Bekas Design Engineer di salah sebuah syarikat minyak di Psir Gudang. Namun terpaksa berhenti atas faktor kesihatan selepas elahirkan anak pertama. Dengan bisnes ini beliau berjaya mendapatkan jualan puluhan ribu sebulan hanya sebagai suri rumah.

En Albab & Pn Izzaty

Walaupun baru berkecimpung dalam perniagaan, pasangan ini berjaya membuat jualan 4 angka pada bulan pertama. Semuanya jadi dibantu dengan sistem Bisnes Ultimate yang efisen.

Puan Norhapisah Asmuni

Asalnya mengalami masalah tekanan darah tinggi. Selepas menggunakan produk, beliau mula yakin dengan bisnes. Kemudian dengan menggunakan medium blog dan offline, beliau berjaya mencapai jualan bulanan yang besar. Beliau juga memiliki organisasi bisnes yang stabil.

Puan Norfazilah Yaakob

Graduan Universiti Teknologi Petronas dan juga bekas jurutera . Kini beliau memiliki jualan stabil 5 angka sebulan dan ejen-ejen yang hebat.  Sedang dalam proses mencapai target jualan RM50,000 sebulan hanya dengan modal yang kecil.

Puan Haiza Yahya

Pernah menjual bermacam-macam produk tapi akhirnya berjaya menemui bisnes yang besar dan stabil. Beliau berjaya membina pendapatan 4 angka yang konsistan setiap bulan. Ditambah dengan gaji, hidup beliau semakin selesa.

Puan Kamsiah Rasyidin

Walaupun secara part-time beliau berjaya menjana jualan 4 angka sebulan. Dengan perubahan dari pengambilan produk, beliau lebih yakin untuk berjaya.