Skip to content
24 jam sokongan dari kumpulan diberikan. Walau sekecil-kecil hingga ke masalah yang agak mencabar yang dihadapi, masih dapat jalan penyelesaian dari seluruh kumpulan sokongan. Kami jadi tak lemah sangat bila berada dalam Bisnes Ultimate. Ilmu bisnes dari A sampai Z diajar secara terperinci. Jika terdapat kekeliruan, pelbagai medium digunakan untuk menyampaikan ilmu bisnes setiap hari. Setiap hari boleh apply teknik yang berbeza beza untuk memastikan bisnes berjalan lancar. Terima kasih Bisnes Ultimate !

Natrah Ibrahim
iGrow Empire, JB

Alhamdulillah, Walaupun masih baru, dengan latihan yang diberikan, menjadikan saya cepat faham selok-belok dalam sistem Bisnes Ultimate. Dengan ilmu bisnes yang diterapkan, sedikit sebanyak memberi impak berkesan dalam perjalanan menaikkan jualan, selain mengajar erti jatuh bangun, cabaran dalam bisnes yang perlu kita hadapi.

Alin & Aizat
Estrella Empire, Putrajaya
Selepas menyertai Bisnes Ultimate, saya dapat meningkatkan kemahiran bisnes dalam pelbagai sudut. Walaupun kemahiran tersebut adalah baru kepada saya, tetapi dengan guide yang diberi saya mampu kuasai kemahiran baru dalam tempoh yang singkat. Adat berbisnes, ada masa saya down. Tapi, bersyukur bila berada dibawah organisasi Bisnes Ultimate. Mentor ada untuk beri semangat dan tunjukkan jalan.

Norfazilah & Nor Kadri
Sigma Empire, Kajang
Sentiasa menggalakkan kami untuk mencuba perkara baru supaya sentiasa ke depan. Sentiasa memberi perhatian dan melayan pertanyaan kami dengan memberi jawapan dan idea yang bernas. Ilmu bisnes yang mantap. Boleh ikut tanpa rasa ragu.

Shera Rahman, Paka
Latihan efektif yang di beri sangat-sangat membantu dan saya semakin mendaki ke atas tanpa melalui jalan yang salah. Sokongan terbaik yang di beri amat mendorong saya sentiasa kuat dan bertambah semangat. Ilmu yang sangat banyak dan berharga. Banyak membantu menyelesaikan persoalan tentang produk dan teknik pemasaran

Muhammad Haziq
iGrow Empire, JB