Cara ‘Super-Duper’ Efektif Naikkan Jualan Tahun 2019 Tanpa Kos…. Kuasai Pasaran YouTube Dengan ‘5 Step System’ Walaupun Tiada Skill Videografi

[ TENGOK video ni sekarang dan sedar potensi besar bisnes anda di YouTube]




Kelas online hanya R̶M̶9̶9̶ RM79 seorang semasa musim COVID-19.

youtube master class

youtube master class

Apakah Sebenarnya YouTube MasterClass?

Kelas ‘YouTube MasterClass’ ialah satu cara ringkas menjana pendapatan dan menaikkan jualan tanpa kos menggunakan YouTube walaupun anda malu atau tiada skill videografi.

Ini adalah kemahiran terkini yang ramai peniaga masih tak tahu.

YouTube MasterClass akan bongkar rahsia ‘5 Step System‘ yang saya gunakan untuk menarik pelanggan setiap hari di YouTube. Saya berjaya menjana jualan 4 – 5 angka sehari tanpa kos.

Bagaimana saya bermula dengan malu dan tak tahu sehingga berjaya buat jualan 6 angka sebulan. Strategi ini juga berjaya membantu ramai ejen-ejen saya menjana jualan berterusan sejak 2015.

Dalam kelas ini saya bongkar kesemuanya…

Kelas Ini Untuk Siapa ?

Semua peniaga yang nak naikkan keuntungan ke tahap yang lebih tinggi tanpa kos pemasaran yang memeningkan..

Juga untuk individu jana pendapatan yang lumayan..

youtube master class

Ubah Nasib Bisnes Anda Dengan YouTube. Senang Jer

Dulu tahun 2014 orang kata ‘ Video is the future‘. Tapi semua orang tak buat apa-apa. Jadi saya beranikan diri terjun dalam pemasaran YouTube.

Sekarang semua orang cari penyelesaian masalah mereka di YouTube. Tambahan, YouTube ialah platform carian ke-2 terbesar di dunia.

Jadi, anda rasa patut tak bisnes anda ada di YouTube ? Tepuk dada tanya selera…

Apa yang anda boleh dapat dari YouTube…

✔ Pasaran pelanggan baru yang jauh lebih ramai dari media sosial.

✔ Lebih cepat ‘close sales’. Tak perlu bincang berhari-hari baru close. Pelanggan dah percaya dan terus bank in.

✔ Cabang pendapatan baru yang lumayan.

✔ Kenaikan jualan berganda tanpa modal.

✔ Pelanggan percayakan anda dengan cepat selepas lihat anda dalam video.

✔ Pemasaran secara automatik setiap masa tanpa perlu ulang pemasaran secara manual.

✔ Saiz pasaran nasional melebihi 30 juta rakyat Malaysia

Semua ini adalah percuma. Anda hanya perlu tahu cara bagaimana nak mula.

youtube master class

Saya Habiskan Beribu Jam Belajar Dan Baiki Teknik YouTube

Semua content yang diberikan adalah teknik- teknik yang penting saja dari saya dan pakar YouTube di dunia.

Teknik- teknik ini sudah diuji berkesan memberikan jualan 4 – 5 angka sehari.  Ini bukan lagi teori yang buang masa anda ‘try an error’.

youtube master class

Saya menjana jualan produk saya 4-5 angka sehari hanya dari bilik kecil di rumah, Ini kuasa YouTube!

Zaman Ekonomi Gawat Susah Nak Close Sales ?

Ini salah satu masalah terbesar peniaga sekarang. Tanya banyak- banyak tapi tak bank in sampai sudah.

Ramai ejen-ejen saya dulu pun mengadu  terutama pelanggan yang datang dari Facebook dan Instagram. Selepas buat YouTube , close sales makin senang.

Pelanggan datang terus tanya nak bank in macam mana. Sebab mereka dah kenal kita sebelum PM.

Sales jadi makin senang dan cepat.

youtube master class

YouTube Dah Lama Potong TV

Jelas orang sekarang tengok YouTube lebih berbanding TV.  Dalam pemasaran video pula YouTube adalah platform paling besar di dunia berbanding Facebook, Video dan Instagram.

Jadi, patut tak bisnes anda ada di YouTube ?

youtube master live

Adakah Pemasaran Lain Dah Mati ?

Jawapannya belum. Tetapi pemasaran lain dah jadi semakin susah. Persaingan semakin sengit. Contohnya dulu boleh senang- senang dapat pelanggan dari Facebook. Sekarang, 100 post pun tak ada orang beli.

Sama juga dengan kos pemasaran berbayar seperti FB Ads. Ramai tak tahan sebab kos banyak tapi untung tak seberapa.

youtube master class

Peniaga- peniaga berjaya buat duit lumayan setiap hari dengan ‘zero cost’. Untungnya guna YouTube!

Zaman Berubah, Pemasaran Berubah. Anda ?

Pada asalnya media sosial seperti Facebook dan Instagram bukanlah platform carian.  Itu tempat bersosial. Tapi bila ramai yang berniaga di situ, makin ramailah yang mencari.

Tapi hakikatnya platform carian terbesar di dunia ialah Google dan YouTube.  Maksudnya lebih ramai pelanggan mencari produk yang mereka nak di situ.

Oleh  itu, semakin ramai peniaga sedar yang mereka kena mulakan pemasaran YouTube. Tapi masalahnya macam mana nak mula ?

Orang Berbakat Je Boleh Buat Duit Di YouTube

Itu mitos. Buat duit dengan YouTube tak perlukan bakat.

Anda hanya perlukan langkah yang betul untuk kesan yang maksimum. Sebenarnya jadi artis dengan YouTube adalah salah satu cara paling lambat duit. Paling cepat ialah dengan jualan produk.

youtube master class

Ratusan ejen yang saya rekrut seluruh negara hasil dari pemasaran YouTube.

youtube master class

Kelas yang kami adakan di Kuala Lumpur berjaya memberikan jualan 3-  4 angka sehari pada ejen-ejen yang hadir.

youtube master class

Kami komited bantu usahawan untuk meningkatkan jualan menggunakan YouTube dengan betul.

Ini Peluang Anda

Ramai peniaga tahu pemasaran YouTube hebat dan boleh naikkan bisnes mereka. Tapi sikit sangat yang sanggup belajar dan berubah. Saya nasihat jangan tunggu sampai bisnes terlalu teruk baru nak mulakan YouTube.

Mungkin juga sebab tidak ada mentor. Jadi YouTube MasterClass ialah jawapannya.

Anda hanya perlu ambil ilmu yang penting sahaja. Yang kurang penting saya dah asingkan siap-siap.

Dalam program ni saya akan bimbing anda secara jelas bagaimana nak gunakan ‘5 Step System’ untuk bina income lumayan di Youtube. Semua teknik ni tak begitu teknikal. Jadi kalau anda tahu gunakan facebook, anda boleh buat semua ni.

youtube master class

 STEP #1 PEMILIHAN ‘TARGET’

Bagaimana YouTube bantu anda jana pendapatan lumayan tanpa kos.

Potensi pendapatan daripada pemasaran YouTube samaada jualan produk atau tanpa produk.

Cara pemilihan bisnes/ produk yang tinggi keuntungan di YouTube,

STEP #2 PENGHASILAN KONTEN

Jenis- jenis video yang menjana pendapatan lumayan di YouTube.

Bagaimana memastikan video mendapat ‘views’ dan jualan yang tinggi dan berterusan.

Cara bina tajuk (Headline) dan kandungan (Content) yang sesuai dengan sasaran pelanggan.

Kajian ‘Keyword’ &  ‘Content Calender’

======

STEP #3 HASILKAN VIDEO BERKUALITI

‘Step-By-Step’ proses penghasilan video di YouTube.

Peralatan asas dan set untuk hasilkan video yang berkualiti.

Kriteria wajib untuk hasilkan video yang popular di YouTube.

Software murah dan asas ‘edit video’ yang ringkas tapi nampak profesional.

======

STEP #4 TARIK PENONTON

Bagaimana cara nak dapatkan ‘views’ dan subscriber yang tinggi.

3 ‘Umpan Lazat’ yang buat pelanggan nak tengok dan beli (Ranking Factor)

YouTube SEO

Teknik penghasilan YouTube cover image yang menarik.

Durasi video yang disukai pelanggan dan YouTube.

Cara efektif naikkan ‘Views’ dan capai 1,000 subscribers pertama.

======

STEP #5 TUKAR PENONTON KEPADA PEMBELI

Cara membina kepercayaan kukuh dalam minda pelanggan.

Teknik untuk buatkan pelanggan kata ‘Ya’ dan mula PM anda.

Postur, suara dan ‘body langguage’ untuk buat pelanggan percaya hanya pada anda.

Teknik ‘Close Sales’  yang buat pelanggan teringatkan anda setiap masa.

Monetization menggunakan Google AdSense

======

Bonus

Idea produk paling menguntungkan di YouTube (PERCUMA) 

Harga R̶M̶9̶9̶ RM79 seorang semasa musim COVID-19.

Daftar sekarang !

youtube master class

youtube master class

* Jaminan wang dikembalikan

Kelas diadakan selama 3 jam dari pukul 8.45 pagi hingga 12.00 tengahari.

Pembelajaran secara interaktif termasuk beberapa aktiviti praktikal. Anda perlu bawa smartphone untuk latihan praktikal.

Belajar secara berdepan bersama saya dan partner saya. Kita nak supaya kelas ini ‘WIN-WIN’, anda dapat hasil maksimum dari pelaburan yang anda buat.

youtube master live

Hasil dari teknik YouTube saya berjaya ke Jepun selama 10 hari secara percuma.

youtube master class

Dengan YouTube saya berjaya mencapai pelbagai anugerah perniagaan sejak 2014.

youtube master class

Percutian 11 hari ke Sepanyol, Itali dan Perancis hasil dari pemasaran YouTube.

youtube master class

Makan ketam ala-ala ‘Deadliest Catch’ di Pier 39 San Francisco. Semuanya hasil pemasaran YouTube.

‘It’s Now Or Never’

Sepanjang saya berada dalam dunia YouTube sejak 2014, saya dah habiskan banyak duit, masa dan tenaga untuk berjaya jana jualan 4 – 5 angka sehari menggunakan YouTube.

Tapi saya tak mahu membebankan anda. Ramai yang merungut bisnes sudah tak macam dulu.

Saya hanya tetapkan yuran minimum untuk anda belajar dan dapat semua BONUS yang saya sediakan.Yuran Komitmen

Kelas online hanya R̶M̶9̶9̶ RM79 seorang semasa musim COVID-19.

Setiap  peserta akan menerima bonus yang bernilai RM158. 

Saya yakin anda bijak mengambil peluang keemasan ini. Anda nak lebih nilai pada pelaburan anda. Bayar sedikit, dapat berganda-ganda.

Peniaga- peniaga ada yang datang dari Terengganu, Johor, Kuala Lumpur, Sabah dan Perak. Mereka sekarang menjana jualan sehingga 4 angka sehari tanpa modal menggunakan YouTube.

Jom daftar!

Apa Kata Peserta




Puan Aziah Ab Ghani menjana jualan hampir RM30,000 sebulan hasil dari pemasaran YouTube.




Puan Amiza berjaya menaikkan jualan ke 4 angka sehari dengan menggunakan YouTube.




Tuan Faizal berjaya melahirkan ramai ejen hasil dari YouTube.

Kelas online hanya R̶M̶9̶9̶ RM79 seorang semasa musim COVID-19.

youtube master class

Carian berkaitan: kelas youtube, semianr youtube, cara mulakan youtube, cara baut duit dengan youtube